Post Image

NAPVÉDŐK NAPALLERGIA ELLEN ÉS ÉRZÉKENY SZEMKÖRNYÉKRE

Rúzs & Más / 2018-04-24

Ha téged is kínozott már a köznyelvben „napcsalán”-ként is emlegetett jelenség – amely piros, viszkető, akár hólyagos bőrképpel jár a dekoltázson vagy más testrészen –  akkor tudod, milyen fontos lehet egy olyan napozószer, amit kifejezetten ennek gátlására fejlesztettek ki! A La Roche-Posay már több mint 30 éve dolgozik a bőgyógyászokkal együttműködve azon, hogy felhívja a bőr nap elleni védelmére a figyelmet, és így növelje a tudatosságot, csökkentse a bőrproblémák kialakulásának kockázatát és megkönnyítse az emberek mindennapi életét. A 2018-as szezon a La Roche-Posay számára három fő újítás szellemében indul: egy kifejezetten napallergia ellen kifejlesztett krémmel, egy praktikus, gyermekek számára is alkalmas, „zsebbarát” napvédővel valamint a szemkörnyéken is csípő érzés nélkül alkalmazható napvédő krémekkel.

napallergia, La Roche-Posay, rúzs és más

Az ÚJ ANTHELIOS SUN INTOLERANCE Napallergia elleni krém SPF50+ extra magas UVA-védelemmel (PPD 39) és neurogén gyulladásgátló hatóanyagokkal védi az érzékeny bőrt.

A szülők és a gyerekek életét is megkönnyíti egy „nomád”, zsebre vágható, bármikor előkapható kompakt napozó fluid, ami úgy nyílik, mint egy Tic-Tac: ÚJ ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS Zsebbarát fluid SPF50+ Kompakt, hordozható, felnőttek is használhatják a napnak különösen kitett részekre (orr, fül, tarkó, lábfej stb.)

Gondosan krémezed magad, de valahogy mindig a szemedbe kerül és csíp a napozószer? Neked találták ki az új komfort krémeket!
Az ÚJ ANTHELIOS ULTRA Komfort krémek SPF50+ / SPF50+ színezett / SPF30 szemkörnyékre is alkalmazhatók. Verejték- és vízállók. Kontaktlencsét viselőknek is.

Minimalista összetétel, bizonyított hatékonyság, tolerancia és kellemes textúra az érzékeny bőrűek számára is!

ANTHELIOS SUN INTOLERANCE – NAPALLERGIA ELLENI KRÉM SPF 50+

La Roche-Posay Anthelios napallergia elleni krém, rúzs és más
Az emberek 40%-a napozó használata után is viszkető érzést és érzékenységet tapasztal. A La Roche-Posay ezért most egy egyedülálló SPF 50+ védelemmel ellátott krémet fejlesztett ki kifejezetten a napsugarakra érzékeny bőr számára. Magas UVA védelem PPD 39 és Neurogén gyulladáscsökkentő hatás (Neurosensine, Baicalin és E-vitamin) – Korlátozza az UV okozta érzékenységet és pirosságot. Ajánlott fogyasztói ára: 6 699 Ft/50 ml

ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS ZSEBBARÁT ULTRA FLUID SPF 50+ hordozható napvédő

La Roche-Posay Anthelios zsebbarát fluid, rúzs és más
Állandó védelem a zsebben: praktikus kiszerelés, tökéletes az szülők és a gyermekek számára is a mindennapokban. Ajánlott fogyasztói ára: 4 299 Ft/30 ml

3 ÚJ, SZEMKÖRNYÉKRE IS ALKALMAZHATÓ KOMFORT KRÉM

ANTHELIOS ULTRA KOMFORT KRÉMEK SPF50+ és SPF30

La Roche-Posay Anthelios szemkörnyékre is alkalmazható napvédők, rúzs és más
Biztonságban a szemek! A La Roche-Posay minimalista összetételű, széles spektrumú fényszűrővel ellátott komfort krémei a szemkörnyéken is teljes biztonsággal, csípő érzés nélkül alkalmazhatóak. Verejték- és vízállók. Kontaktlencsét viselők számára is!

ANTHELIOS ULTRA – SZÍNEZETT SPF50+ Szemkörnyékre is alkalmazható komfort BB krém
Ajánlott fogyasztói ára: 5 599 Ft/50 ml

ANTHELIOS ULTRA SPF30
Szemkörnyékre is alkalmazható komfort krém
Ajánlott fogyasztói ára: 5 399 Ft/50 ml

ANTHELIOS ULTRA SPF50+
Szemkörnyékre is alkalmazható komfort krém
Ajánlott fogyasztói ára: 5 499 Ft/50 ml

Kapcsolódó bejegyzések