NAPOZÁSI KISOKOS A BIKINIK SZEMSZÖGÉBŐL

Rúzs & Más / 2016-08-05

Hétköznap délután, amikor a hőmérők leállnak és felforrósodik a beton, a kánikulában már a szökőkút is csábítónak tűnik, mi pedig a Riviérára képzeljük magunkat… Előttünk a kép: fürdés, napozás, koktélozás, majd gyönyörű csokoládészínünk bemutatása az irigykedő munkatársaknak. Az elképzelés remek, de ha gondolkodás nélkül fejest ugrunk a nyárba, a vakációnk hátralévő részében a hűtőnek dőlve sirathatjuk a bőrünket. A Women’secret kisokosából kiderül, hogy élvezzük megbánás nélkül a napozást.

Égő helyzetek
Bár elvileg nem hiszünk a mesékben, mégis sokunk meggyőződése, hogy a tökéletes barnasághoz nem árt, ha “megkap egy kicsit” a nap. Pedig nem kell nagy biológusnak lennünk ahhoz, hogy belássuk: ami megégetett, az károsította a bőrünket, tehát egy időre elfelejthetjük az egészséges barna színt. Hiába vágyunk arra, hogy a napra kiérve egyből csokibarnák legyünk, a valóságban leginkább vörösre égünk, ha nem kenjünk be magunkat a tűző napon. Az égő balesetek elkerüléséért érdemes fokozatosan szoktatni magunkat a napsütéshez, és kerülni a napsugarakat 11 és 3 között.

Örök bikini
Csodás választásnak tűnt a nyaralásra az extrém szabású fürdőruhánk – egészen addig, ameddig meg nem pillantottuk a Picasso-művet a testünkön. Ameddig nem vagyunk a nudizmus hívei, a napozás egyik elkerülhetetlen velejárója, hogy a bikinink egyfajta tetoválásként nyomot hagy a bőrünkön – jó esetben csak a pántjai. Akármennyire is gyönyörű vakítóan barna bőrünk, az esti bulin kicsit illúziórombolónak hat a koktélruha alól kivillanó hófehér pánt látványa. Napozáskor ezért érdemes cserélgetni a kedvenc bikinijeinket, vagy levenni a nyakból a pántot, így a világosabb területek is könnyedén lebarnulnak.

Woman's Secret kapszula kollekció
Vizes fürdőruha
A napozás közben néha nem árt egy kis felfrissülés: ilyenkor nem is vágyunk másra, mint hogy elmerüljünk a hűvös vízben és onnan élvezzük a nap meleg sugarait. Egy kiadós pancsolás után a nedves fürdőruha viselése már kevésbé kényeztető: lassan szárad, ha védekezésképpen rávesszük a nyári ruhánkat, egyből neveznek minket vizes póló versenyre, és még nem is beszéltünk a fertőzésveszélyről. Ha nem akarjuk a nyaralás hátralévő részét ágyban tölteni, vegyünk át egy száraz fürdőruhát és ne a Napra bízzuk a vizes fürdőruhánk megszárítását.

Hasonlóan a cipőkhöz, bikiniből sem lehet soha elég, ezért érdemes többféle fürdőruhát beszereznünk, amit váltogathatunk a nyaralás során. Egyberészes, horgolt, sportos, pántnélküli, tengerész stílusú vagy egy klasszikus háromszög bikini? A Women’secret nyári kollekciójában mindenki könnyedén megtalálhatja a hozzáillő stílusos darabokat, amit utána nem esik nehezünkre cserélgetni…
Itt vannak a nagy leárazások, így itt az ideje bevásárolni!

A Women’secret trendvideójából kiválaszthatjuk a kedvenceinket, hisz tudjuk, bikiniből sosem lehet elég…

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/wEOuoJRx4Bs”]

Kapcsolódó bejegyzések