Post Image

ÓVJUK BŐRÜNKET HATÉKONYAN A NAPSUGARAKTÓL!

Rúzs & Más / 2017-04-04

Ön is élvezi a tavasz beköszöntét, a simogató meleget? Az első meleg napsugarak megjelenése jókedvre derít, viszont a bőrünk komoly veszélynek van kitéve. A nap még nem tűz olyan erősen, mint nyáron, de az UV-sugárzás már ilyenkor is ártalmas a bőrre és károsíthatja annak szerkezetét. A fényvédelmet épp ezért már ilyenkor el kell kezdenünk, és egész nyáron át nem szabad megfeledkeznünk róla.

Számomra sokat jelent, ha egy cég több, mint 100 éves múlttal rendelkezik – egyből bizalommal tölt el. Tudta, hogy az Eucerin márkanév már 1900-ban megszületett? Az eucerit hatóanyagról kapta a nevét, amely egy különlegesen tiszta lanolin alkohol. A lanolin alkohol természetes keveréke a gyapjúból kivont bőrrokon lipideknek.

A többi termékcsaládhoz hasonlóan bőrgyógyászokkal karöltve kifejlesztett Eucerin Sun termékcsalád segítséget nyújt bőrünk ápolásában és a nyári forróságban is hatékony fényvédelmet biztosít.

Élvezzük biztonságban a napozást

A nap elleni védekezés kimagaslóan fontos bőrtípustól és korosztálytól függetlenül. Hasznos lehet a megfelelő ruházat, egy kalap vagy egy UV-szűrős napszemüveg is, de nem szabad megfeledkezni a fényvédők használatáról sem. Az Eucerin Sun termékcsalád magas szintű fényvédelmet nyújt a bőr egyedi igényeinek megfelelően, hiszen hatékony UVA és UVB fényszűrő rendszer, valamint biológiai védelem jellemzi. Mindegyik termék könnyű textúrájú, egyszerűen felvihető és gyorsan beszívódik. A napozó termékek kizárólag válogatott hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek hatékonyságát klinikai vizsgálatok igazolják.

Az Eucerin Sun termékek rendkívül széles kínálatában mindenki megtalálhatja a bőrének legmegfelelőbbet. Mi most csupán két készítményt mutatunk be a 17 tagú Eucerin Sun családból:

Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+ (elérhető FF30-as változatban is)

Eucerin Sun Gel Creme Oil Control Face SPF 50
▼ Fényvédelem zsíros és aknéra hajlamos bőrre
▼ A Licochalcone A és a glicirretinsav hatóanyagok kombinációja biológiai sejtvédelmet nyújt a bőr számára
▼ Hosszan tartó száraz, matt megjelenést biztosít a bőrnek, miközben véd a napfény bőrkárosító hatása ellen
▼ Azonnal beszívódik, nem zsíros, nem ragad
▼ Lágy tapintatú, ultrakönnyű textúra, mely kitűnő alap a sminkeléshez, hosszan tartó matt smink fixáló, nem mitesszerképző
▼ Illatanyag- és parabénmentes
50 ml, ajánlott fogyasztói ár: 4 300 Ft

Eucerin Sun Napozás utáni krém-gél

Eucerin Sun Napozás Utáni Krém Gél

▼ Megnyugtatja, hűsíti és regenerálja a napallergiára hajlamos bőrt
▼ Nem zsíros
▼ Hatékony összetevőket tartalmaz, melyet 2 növényi eredetű hatóanyag kombinációja alkot
▼ Az AGR (alfa-glükozil-rutin) erőteljes antioxidáns, mely támogatja a bőr saját védelmi rendszerét a napallergia egyik fő kiváltó okával szemben
▼ A licochalcone A hatóanyag bőrnyugtató hatású, mely csökkenti a bőr kipirosodását
▼ Illatanyag-, tartósítószer- és emulgeálószer-mentes
150 ml, ajánlott fogyasztói ár: 3 590 Ft

 

Kapcsolódó bejegyzések