Post Image

NAPOZÁS UTÁNI TESTÁPOLÁS A BIOBAZA-VAL

Rúzs & Más / 2019-06-28

A BIOBAZA közkedvelt napozóiról korábbi cikkünkben már beszámoltunk. Ám a természetes összetevőiről ismert márka napozás utáni testápolásra és a napbarnította szín megőrzéséhez is kiváló készítményeket kínál. A Biobaza Sun Napozás Utáni Joghurt nyugtatja a napsugárzás által irritált bőrt, a Biobaza Barnulásfokozó Szérum testápolóval elkeverve meghosszabbítja a nyári barnaságot, a finom csillogást nyújtó Biobaza Sun Royal Gold Szuperbarnító Napozódzsem pedig akár nyári testápolóként is használható, szebbé, egyenletesebbé és néhány tónussal azonnal barnábbá teszi a bőrt. Ha pedig a nem tudunk vagy nem akarunk napozni a Biobaza Sun Önbarnítóval természetesen varázsolhatunk napbarnította bőrszínt magunknak.

A SUN készítmények ápolják, nyugtatják a napozás során igénybe vett bőrt, és olyan természetes összetevők kivonatait tartalmazzák, mint például a sárgarépa, a lilarépa, a dió, az olíva és az immortelle. A készítmények használatával természetes és tartós bronzbarnaság érhető el, a termékcsalád tagjai elősegítik a bőr gyorsabb barnulását, miközben ezek a formulák egyúttal táplálják, nyugtatják a bőrt a napozás során – ráadásul segítenek az elnyert, egészséges, gyönyörű napbarnított bőrszín megtartásában is. A természetes összetevőkben gazdag SUN készítményekben nincsenek parabének, tartósítószerek és mesterséges illatanyagok.

BIOBAZA SUN NAPOZÁS UTÁNI JOGHURT

Igazi gyógyír a napsugárzás által igénybe vett bőrre, enyhíti a bőrpírt, nyugtat és táplál. Joghurtproteinekkel gazdagítva jótékonyan hat a napsugaraknak kitett, irritált bőrre, gyengéden hűsít, és hosszan tartó, kellemes érzést nyújt. Parabén-, parfüm- és mesterséges színezékmentes.
Ára: 150ml – 1999 Ft

BIOBAZA SUN BARNULÁST FOKOZÓ SZÉRUM

biobaza, sun, royal, gold, tanning, napozódzsem, napozó, barnító, tanning, serum, joghurt, napozás utáni, rúzs és más, bőrápolás, barnaság, megőrzés

Nyaralás után is jó szolgálatot tesz ez a szérum, testápolóhoz, vagy a Biobaza napozás utáni joghurthoz  keverve meghosszabbítható a nyári barnaság. Ez az innovatív szérum természetes módon elősegíti a barnulást és a bronzbarna szín megőrzését. Hatékonyan hidratál, köszönhetően a Phototan komplexnek, amely barnulást segítő összetevőket tartalmaz. A Hydraoxtermészetes összetevői – az aloe vera, a zöld tea és a koffein – pedig hidratálják és kisimítják a bőrt.
Könnyen használható: a barnulásfokozó szérumot hozzá kell adni hidratáló krémhez, napvédő termékhez, vagy barnulás utáni bőrápoló termékhez. A barna szín minél gyorsabb elérése érdekében, keverjük a szérumot a Biobaza szuperbarnító dzsemhez, vagy a Biobaza napozó olajhoz! Figyelem, a termék nem tartalmaz fényvédelmet!
98%-ban természetes. Parabén-, parfüm- és mesterséges színezékmentes.
Ára:  50ml – 2999 Ft

BIOBAZA SUN ROYAL GOLD SZUPERBARNITÓ NAPOZÓ DZSEM

biobaza, sun, royal, gold, tanning, napozódzsem, napozó, barnító, tanning, serum, joghurt, napozás utáni, rúzs és más, bőrápolás, barnaság, megőrzés

Ez a krém remek nyári-nyárvégi testápolóként is bevethető. A természetes összetevők táplálják a bőrt, és a lilarépa-kivonatnak köszönhetően azonnal barnábbá varázsolja, az apró csillámok pedig egyenletessé teszik a bőrfelszínt, finom csilogással ölelik körbe a testet. Lilarépa-kivonatot tartalmazó, aranyló részecskékkel dúsított barnulást fokozó formula. Az immortelle, körömvirág és olíva kombinációja hidratálja a bőrt, és elősegíti a regenerálódását, míg a lilarépa-kivonat segít előkészíteni a bőrt a napozásra. Figyelem, a termék nem tartalmaz fényvédelmet! 99%-ban természetes. Parabén-, parfüm- és mesterséges színezékmentes.
Ára:  150 ml – 3499 Ft

BIOBAZA SUN SELF TANNINING LOTION

Biobaza természetes napozók, barnaság megőrzése, rúzs és más

Teljesen természetes, feketerépa-kivonatból, tápláló olajakból, kakaóvajból és E-vitaminból készült lotion, amely lehetővé teszi, hogy napsugárzás nélkül is barnulhassunk. Kellemes, egzotikus illatú, gyorsan felszívódó formula, amely nem hagy zsíros nyomot. A gyorsan látható az eredménye: a csodás bronzszínű bőr, olyan mintha egész nap a strandon napoztunk volna.  Parabén-, parfüm- és mesterséges színezékmentes.
Ára: 150ml – 3499 Ft

A természetes napvédelem hívei számára ajánljuk a napozó termékeket is: a naptejet, a barnító étrendkiegészítő kapszulát, a napozóolajat és napozódzsemet valamint az ajakápolót.

Kapcsolódó bejegyzések