Post Image

NAPOZÁS HELYETT EGYENLETES BŐRKÉP AZ EUCERINNEL

Rúzs & Más / 2024-05-21

Az első tavaszi napsugarak igazi feltöltődést adnak a lelkünknek – bőrünkre nézve azonban különösen veszélyesek lehetnek! Amikor minden percünket a szabadban töltenénk, a tudatos bőrápolásról sem feledkezhetünk meg, ha szeretnénk megőrizni arcunk egységes bőrképét. A napfény – a hormonális változások és az idősödés mellett – növeli szervezetünk melanintermelését, ezzel hiperpigmentációt idézhet elő.
Ennek hatására különösen arcunkon sötét elszíneződések, úgynevezett pigmentfoltok keletkezhetnek, egyenetlenné téve bőrünk megjelenését. A jó hír, hogy célzott termékekkel felvehetjük ellene a harcot: az Eucerin Anti-Pigment termékcsaládjában található szabadalmaztatott thiamidol hatóanyag bizonyítottan hatékony a melanintermelés, ezáltal a pigmentfoltok csökkentésében.

A zavaró foltokkal nem kell együttélni

Testünk melanintermelése többnyire zavartalan, viszont a bőrünkön jelentkező hiperpigmentáció, vagyis a pigmentfoltok a látható eredményei annak, hogyha a melanintermelésünk felborul. Ezt kiválthatja többek között a fényvédő használat hiánya, a hormonváltozás (pl. terhességi melasma), de akár egy gyulladás is a szervezetünkben. Ezek az elváltozások többnyire ártalmatlanok, azonban esztétikai szempontból kellemetlenek lehetnek.
Milyen szerepet játszik a thiamidol a hiperpigmentált bőr kezelésében?
Az Eucerin által szabadalmaztatott thiamidol hozzájárul a melanintermelés csökkentéséhez, blokkolja a tirozináz enzimet, amely a tirozin aminosavat melaninná alakítja. Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum a fent említett thiamidol hatóanyag mellett tartalmaz hialuronsavat is, ezáltal hidratálttá varázsolja a bőrt, miközben csökkenti a sötét foltokat és meggátolja az újbóli kialakulásukat is. Lágy textúrájának köszönhetően nappalra és éjszakára is használható, hiszen nem hagy zsíros érzetet és könnyen beszívódik.

eucerin, jiperpigmentacio, folt, foltok, sotet foltok, ruzs es mas, folthalvanyitas, borapolas

A sötét karikák ellen is tehetsz

A hiperpigmentáció a szem körüli területen sötét karikák formájában jelentkezik legtöbbször. Az Eucerin Anti-Pigment szemránckrém hatékony összetevőivel világosabbá és simábbá teszi ezt az érzékeny területet.  A különleges fényvisszaverő pigmenteknek köszönhetően ragyogóvá válik a szemkörnyék, így a bőr megjelenése azonnal friss és üde lesz. Ezenfelül hialuronsav is található benne, ami csökkenti a puffadást és kisimítja a finom ráncokat. Az oligopeptidek pedig támogatják a bőr kollagénhálózatát, és ennek köszönhetően a bőr szerkezete megerősödik. Ez a szemránckém igazi jolly jokerként mindenfajta sötét karikát elhalványít a szem körül, a felvitelét pedig a fém applikátor
könnyíti, ami kellemesen hűsít.

eucerin, jiperpigmentacio, folt, foltok, sotet foltok, ruzs es mas, folthalvanyitas, borapolas

FONTOS!
Az Eucerin Anti-Pigment termékek rendszeres használatának köszönhetően az első eredmények már 2 hét után láthatóak. Fontos, hogy naponta összesen maximum 4 alkalommal vigyél fel arcbőrödre thiamidol tartalmú termékeket. és hogy a használatuk mellett folyamatosan alkalmazz magas, SPF 50+-os fényvédelmet! A szabadban töltött időt lehetőleg reggelre-délutánra időzítsd és félárnyékos, árnyékos helyen pihenj. 

Eucerin Anti-Pigment Duál szérum, 30 ml

▼ Kettős hatású szérum thiamidollal és hialuronsavval
▼ Hatékonyan csökkenti a sötét foltokat, újbóli kialakulásukat megakadályozza
▼ Újjávarázsolja a bőr megjelenését
▼ Az első eredmények két hét után láthatóak, rendszeres napi használat mellett
Ajánlott fogyasztói ár: 13 999 Ft

Eucerin Anti-Pigment szemránckrém, 15 ml
▼ Mindenfajta sötét karikát elhalványít a szem körül
▼ Ragyogóbbá teszi a szemkörnyéket
▼ Friss és üde megjelenést biztosít
▼ Csökkenti a szem körüli puffadást, a finom ráncokat kisimítja
▼ Mikroműanyag-mentes
Ajánlott fogyasztói ár: 12 999 Ft

Kapcsolódó bejegyzések