Post Image

NAPI ÖT ADAG ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCS PRÉMIUM VITAMINBAN

Rúzs & Más / 2019-03-01

Tanácsok sokaságából válogathatunk, ha az egészséges életmódról tájékozódnánk. Azt már tudjuk, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend kulcsfontosságú, mégis sokan úgy érzik, egészségesen táplálkoznak, ha esznek egy salátát és néha egy-egy almát is elfogyasztanak. Lássuk be, a mindennapokban nem jut idő arra, hogy étkezésünkkel úgy foglalkozzunk, mint egy holisztikus, szervezetünk minden igényét kielégítő tevékenységgel. Kinek ismerős az ebédre gyorsan elfogyasztott szendvics, az étkezések kihagyása, a hétvégére „jó lesz egy pizza” és hasonló életszituációk együttese? Bizony, szervezetünktől sokszor megvonjuk azokat a létfontosságú tápanyagokat és vitaminokat, melyek az egészséges mindennapokhoz szükségesek. A kiegyensúlyozott és változatos táplálkozás létfontosságú a szervezet egyensúlyának fenntartásához, fizikai és szellemi egészségünk megőrzéséhez.

Nutrilite Double-X, étrendkiegészítő, vitamin, fitotápanyag, prémium, rúzs és más

Színekben az egészség

Az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization – WHO) ajánlása szerint naponta minimum 5 adag gyümölcsöt és zöldséget kellene fogyasztanunk, ám világszerte 4-ből 3 felnőtt étrendje nem tartalmazza ezt a mennyiséget. Sőt, emellett  arra is fontos lenne odafigyelnünk, hogy a napi mennyiségben az összes fontos színcsoport: a zöld, a fehér, sárga, piros és lila is szerepeljen. A növényekben ugyanis nemcsak vitaminok és ásványi anyagok, hanem fitotápanyagok is találhatók, amelyek a zöldségek, gyümölcsök élénk színét adják és az egészségünkre is jótékony hatással vannak. Ha csak egy bizonyos színkategóriájú gyümölcsöt vagy zöldséget fogyasztunk, akkor létfontosságú tápanyagoktól fosztjuk meg magunkat.

Szerencsére van megoldás: a világ vezető étrend-kiegészítő márkája, a NUTRILITE bemutatja a megújult DOUBLE-X™ tablettát, mellyel teljeskörűen pótolhatjuk a mindennapi étrendből hiányzó vitaminokat, tápanyagokat, ezzel segít elérni azt az egyensúlyt, amire szervezetünknek szüksége van ahhoz, hogy egészségesen működjön. Az új DOUBLE X kiegészítő vitamin- és tápanyag utánpótlást nyújt akkor is, amikor szervezetünket nagyobb terhelés éri, például a felgyorsult életmódból eredő, stresszes időszakokban.

Nutrilite Double-X, étrendkiegészítő, vitamin, fitotápanyag, prémium, rúzs és más

Egy ikonikus termék felfrissítve

A DOUBLE X már 1948-ban forgalomba került és hamarosan világszerte keresetté vált. A most bemutatott megújult formula 12 létfontosságú vitamin, 10 ásványi anyag és 22 növény kiegyensúlyozott kombinációját tartalmazza, ezáltal a fitotápanyagok széles és értékes választékát biztosítja a szervezet számára, amelyek szinkronban vannak az ajánlott napi tápanyagbevitellel. A termék továbbá egyedülálló PhytoBlend™ keverékkel dúsított – ez az exkluzív komplex olyan gyümölcsökből, zöldségekből és gyógynövényekből készült, amelyeket nem könnyű a hétköznapi étrenddel bevinni. A DOUBLE X™ változatos étrendet biztosít a növényi összetevők révén, ugyanis mind az 5 színcsoport növényeit tartalmazza.

Nutrilite Double-X, étrendkiegészítő, vitamin, fitotápanyag, prémium, rúzs és más

A táplálékkiegészítő készítményben használt valamennyi gyógynövény termesztése és betakarítása a fenntartható Nutrilite™- vagy NutriCert™-farmokon történik. A Nutrilite 1934 óta a teljes folyamatot ellenőrzi a vetőmagtól az étrend-kiegészítőig, így biztosítva, hogy csak csúcsminőségű összetevők kerüljenek a Nutrilite termékekbe. A NUTRILITE™ DOUBLE X™ étrend-kiegészítő segít megadni szervezetünknek a tudományosan bizonyított hatékonyságú, prémium támogatást, többek között az idegrendszer, az immunrendszer és az energiatermelő anyagcsere optimális működéséhez.

A mesterséges színezékek és adalékanyagok nélkül készült étrend-kiegészítő mellé praktikus adagoló is jár, amely kényelmesen elfér a legtöbb táskában. A tabletták kisebb méretűek és magasabb koncentrációban tartalmazzák a fitotápanyagokat mint korábbi kiadásaik, ugyanakkor kíméletesek a gyomorhoz. A napi kétszer három tablettát ajánlott reggel és este bevenni: a reggeli adag segít abban, hogy a napot dinamikusan és lendületesen vigyük végig, míg az esti porció az éjszakai regeneráció során lesz hasznunkra. Ajánlott fogyasztói ára: 20.200 Ft (31 napos adag)

 

Kapcsolódó bejegyzések