Post Image

NAGYOBB, SZEBB ÉS KÖRNYEZETTUDATOS – MI AZ?

Rúzs & Más / 2019-07-11

A Vichy bestsellere most speciális, 75 ml-es kiszerelésben és új csomagolásban jelentkezik!

Az Aqualia Thermal SPA éjszakai arckrém és maszk a Vichy termálfürdőben is használt, ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvíz, valamint a hialuronsav segítségével az éjszaka folyamán hidratálja az arcbőrt, amikor a regenerálás a legintenzívebb. Az elismert, gazdag történelemmel rendelkező Vichy termálvíz a természet által kiválasztott 15 jótékony hatású ásványt tartalmaz, amely szebbé, egészségesebbé varázsolja az érzékeny bőrt. Az Aqualia Thermal  spa éjszakai bőrfeltöltő krém-gél a fáradtság jelei ellen finom, üdítő, vízkék krém, amely aktív hatóanyagokkal hidratálja és táplálja az arcbőrt az éjszaka folyamán, amikor az a leghatékonyabban fogadja be jótékony hatásait.

Vichy Aqualia, Thermal, SPA, éjszakai arckrém, hidratálás, rúzs és más

Az arcápoló pihentető krém-gél textúrája könnyű, nem zsíros. Éjszakai arcpakolásként is használható! Aktív hatóanyagai: 10% Vichy termálvíz, Aquabioryl™, hialuronsav, 7% glicerin, növényi olajok.

Az új csomagolás formáját azok a vulkánok ihlették, amelyek területén az egyedülálló Vichy Termálvíz forrása is található. Ez a Franciaországban található természetvédelmi terület 2018-ban felkerült az UNESCO világörökségi listájára is. A 100%-ban természetes Vichy Termálvíz minden Vichy arcápoló készítményben megtalálható.

De nem csak a termálvíz és környezete természetes – az új csomagolás is környezettudatos: 44%-kal kevesebb műanyagot használ, külső kartondoboza pedig FSC (fenntartható és felelős erdőgazdálkodás) tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ajánlott fogyasztói ára: 7 999 Ft / 75 ml

Kapcsolódó bejegyzések