Post Image

MOLEKULÁRIS SZINTŰ HAJSZERKEZET JAVÍTÁS AZ ÚJ PANTÉNE PRO-V HAJÁPOLÓKKAL

Rúzs & Más / 2024-07-08

A visszafordíthatatlannak hitt hajkárosodás ellen a Procter&Gamble vállalat Pantene Pro-V márkája bemutatja az új, Molecular Bond Repair termékcsaládját.
A nyári hónapok számos veszélyt jelentenek hajunk számára, a napsugárzás, a sós vagy klóros víz mind-mind szárítják a hajat, valamint károsíthatják annak szerkezetét. Gyakran ezek a külső hatások már egy eleve sérült hajat érnek, hiszen a gyakori hajformázás, a hajegyenesítés vagy épp dauerolás, a szőkítés, a festés mindennapos veszélyforrást jelentenek a haj egészségére. ​
A legkiválóbb hajregeneráló eredmény eléréséhez többé nincs szükség kompromisszumokra idő- vagy költségkorlátok miatt. A hosszú, bonyolult hajápolási programok és a rendszeres szalonlátogatások helyett kínál modern megoldást a Pantene Pro-V legújabb hajápoló termékcsaládja.

pantene, pro-v, molecular, bond repair, hajszerkezet, helyreallito, regeneralas, regeneralo, ruzs es mas, hajapolas, serult hajszerkezet

A legmagasabb szintű hajátalakítás a Pantene hajgyógyászati szakértőitől megérkezett!
Az általános samponok, ​ balzsamok és hajpakolások gyakran egyszerűen csak mesterséges fényt adnak a hajnak az átmeneti eredményekért, de nem nyújtanak hosszú távon megfelelő ápolást. Az új Molecular Bond Repair termékcsaládot úgy tervezték, hogy rendszerként vagy a termékeket külön-külön használva is hatékonyak legyenek. Összetett fejlesztési folyamat eredményeként az új Pantene Pro-V kollekció a hajszálak belsejétől regenerálja a hajat, elősegítve annak megerősödését. Ez a három termékből álló, prémium termékcsalád akár 100%-os teljesítményt nyújthat a haj regenerációját tekintve molekuláris szinten*, visszafordítva a hajkárosodás minden látható jelét.
“Ezzel az új termékcsaláddal a Pantene ismét a formula technológiájára összpontosított, hogy megoldást találjon az egykor visszafordíthatatlanul károsodottnak hitt haj számára. Az innováció figyelemre méltó hétévnyi kutatás és fejlesztés eredménye. A kollekció megkülönböztető jellemzői mindenekelőtt a fizikai hajszerkezetek helyreállítását, védelmét és megerősítését helyezik előtérbe, a haj regenerálódása révén új szintre emelve a haj helyreállítását.” – mondta Dr. Jeni Thomas, a Pantene vezető kutatója.
A termékcsalád tagjai:

pantene, pro-v, molecular, bond repair, hajszerkezet, helyreallito, regeneralas, regeneralo, ruzs es mas, hajapolas, serult hajszerkezet

Pantene Molecular Bond Repair sampon – Molekuláris szinten védi a hajat
A Pantene legmagasabb koncentrációban Pro-V tápanyagokat tartalmazó formulája molekuláris szinten tisztítja és védi, valamint élettel telivé varázsolja a hajat, hogy az láthatóan egészségesebb és regeneráltabb legyen.
Pantene Molecular Bond Repair balzsam – Molekuláris szinten erősíti a hajat
Az innovatív technológiának köszönhetően ez a többcélú kondicionáló táplálja és erősíti a hajat. Molekuláris szinten segít a haj szerkezetének megóvásában, és új erővel tölti meg a hajszálakat minden egyes használat során.
Pantene Molecular Bond Repair ápoló hajpakolás – Molekuláris szinten regenerálja a hajat
A termékcsalád legkoncentráltabb és legerősebb termékeként, több mint 5000 Pantene Pro-V Nutrigyöngyöt tartalmaz, amelyek fizikailag feloldódva tápanyagok millióit szabadítják fel minden egyes használat során. A hajból kiöblítve vagy nem kiöblítendő balzsamként is egyaránt használható.
​Ezt a kezelést mindössze 3 percig kell a nedves hajon hagyni a látható és sejtszintű eredmények elérése érdekében.
* Műszeres vizsgálat ​ eredménye alapján a haj kutikuláját vizsgálva sérült ill. sérülésmentes hajon

Kapcsolódó bejegyzések