Post Image

MÓKÁS, ILLATOS ÉS NATÚR – YOPE, YOPE HURRÁ!

Rúzs & Más / 2019-05-03

Mostanában igen sűrűn van szerencsénk beszámolni új natúr termékcsaládokról és márkákról. A Yope ezeken belül is friss szemléletet hordoz, elég csak ránézni az első hírmondóira:

Yope, natúrkozmetikum, tusfürdő, kíméletes, természetes, dizájn, rúzs és más

A YOPE natúrtusfürdői a mindennapos tusolást mókássá varázsolják. A cuki megjelenés azonban komoly beltartalmat takar: ezek a készítmények valódi kényeztetést biztosítanak kifinomult illatkompozícióiknak és a nagy gonddal összeválogatott alapanyagaiknak köszönhetően. A finom illat a fürdés után még sokáig érezhető, a bőr pedig hidratált, rugalmas, sima és bársonyosan puha marad. A tusfürdők bőrsemleges pH értéküknek köszönhetően nem irritálják még a száraz vagy a nagyon érzékeny bőrt sem. Kíméletesen tisztító összetevőket tartalmaznak, amelyek amellett, hogy alaposan tisztítják a bőrt, még a környezethez is kíméletesek.

Komoly minősítéssel, ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkező összetevők találhatók a formulákban.
o Amiket nem fogsz bennük találni: Parabének, polietilén glikol röviden PEG, SLES, SLS, szilikon és mesterséges színezékek
o VEGÁNok is használhatják – nem tartalmaz állati eredetű összetevőket
o 93%-ban természetes vagy alacsony feldolgozottságú összetevőkből áll

ISMERD MEG A YOPE VILÁGÁT!

DIZÁJNA YOPE világát animációk és rajzok keltik életre – címkéikről különféle állatok tekintenek vissza. A YOPE készítmények az otthon díszeivé válhatnak, és természetes összetevőikkel és finom illatukkal kényeztetnek.
ILLATSzokatlan és kifinomult illatkompozíciókat mutat meg a YOPE. Néha egyszerűek akár a verbéna, a füge vagy a francia levendula aromái, néha pedig egészen sokrétűek, mint az indiai tömjén és rozmaring keveréke, vagy a kókusz és a menta kombinációja. Minden terméktípus három különféle illatban érhető el, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.
ÖSSZETEVŐK – Egy új termék megalkotása nagyon hosszú folyamat. A YOPE szakemberei rendkívüli alapossággal válogatják ki az összetevőket és alkotják meg a tökéletes állagot, textúrát. A YOPE termékek gyengédek a bőrhöz, ápolnak, kényeztetnek, ráadásul használatuk tiszta élvezet. Ez mind annak köszönhető, hogy a termékformulákat a lehető legnagyobb gonddal állítják össze és a készítmények – több mint 90%-ban – kizárólag a legmagasabb minőségű természetes alapanyagokból állnak és természetesen nem tesztelik őket állatokon.

YOPE tusfürdő orbáncfűvel

Yope, natúrkozmetikum, tusfürdő, kíméletes, természetes, dizájn, rúzs és más

Illat: meleg, édes illatjegyek és fűszeres aromák különleges elegye, relaxáló hatású
Az orbáncfű-kivonat stimulálja a bőr regenerálódási folyamatait, lelassítja az öregedési folyamatokat és antibakteriális hatású. Ideális érett, zsíros bőrre. Ajánlott fogyasztói ára: 1290 Ft/250 ml

YOPE tusfürdő gerániummal

Yope, natúrkozmetikum, tusfürdő, kíméletes, természetes, dizájn, rúzs és más

Illat: élénkítő, könnyed, frissítő illatjegyek egy csipetnyi édességgel megbolondítva – telis-tele pozitív energiákkal.
A geránium rendkívül gazdag C-vitaminban, ennek köszönhetően segít visszaállítani a bőr friss és ragyogó mivoltát. Ráadásul antibakteriális és nyugtató hatású is. Mind száraz, mind zsíros bőrre ajánlott. A száraz bőrt táplálja és regenerálja, míg a zsíros bőrnek segít újra egyensúlyba kerülni.
Ajánlott fogyasztói ára: 1290 Ft/250 ml

YOPE tusfürdő indiai tömjénnel és rozmaringgal

Yope, natúrkozmetikum, tusfürdő, kíméletes, természetes, dizájn, rúzs és más

Illat: jellegzetes keleti aromák és friss gyógynövények érzéki kompozíciója, csábít és elvarázsol
Az indiai tömjén elnyomja a bőrben a gyulladásért felelős enzimeket. Ennek eredményeképpen azonnal csillapítja az irritációt és összehúzza az ereket. A rozmaringkivonat hatékonyan száll szembe a szabadgyökökkel – amelyek jelentősen felgyorsítják a bőr öregedési folyamatait –, stimulálja a kollagénképződést és segít fenntartani a bőr egészséges baktériumegyensúlyát. Kiváló kombináció érzékeny, irritált bőrre.
Ajánlott fogyasztói ára: 1290 Ft/250 ml

A YOPE termékek kiemelt dm drogériákban kaphatók!

 

Kapcsolódó bejegyzések