Post Image

MIXELJ, MASZKOLJ, SZÉPÜLJ TEAFAOLAJOS MASZKKAL!

Rúzs & Más / 2019-09-18

A The Body Shop egy különleges újdonsággal rukkolt elő az arcápolási rutinodhoz. Mixelj, maszkolj és szépülj a The Body Shop legeslegelső lehúzható arcmaszkjával, amelyet a természet inspirált és valóban hatásos. Az ikonikus Teafás kollekció új tagja is Közösségi Kereskedelemi, Kenyából származó teafaolajjal lett gazdagítva. Ez a mókás, természetes eredetű lehúzható arcmaszk azonnal tisztább kinézetű bőrt eredményez.

Tiszta bőr, filterek nélkül

A The Body Shop harcol a címkék ellen, amelyeket a szépségipar aggat a bőrünkre. Mintha szégyellnünk kéne tökéletlenségeinket, pedig a valóságban nagyrészt mindannyian találkozunk pattanásokkal valamelyik életszakaszunkban. A The Body Shop célja, hogy a vásárlók magabiztosnak érezzék magukat a bőrükben, és hogy tisztában legyenek azzal, hogy megfelelően gondoskodnak róla, hogy hosszútávon egészséges maradhasson. Egy olyan bőrápolási rutinra van szükségük, amely valóban működik – és ez az a pillanat, ahol bejön a képbe a teafa.

„3 milliárd nő él a Földön, akik nem néznek ki szupermodellnek, és összesen 8 nő van, aki igen.”

Anita Roddick

A The Body Shop mindig is a kiállt az erős nőkért. Követve az alapító, Dame Anita Roddick lépteit, a márka célja a nők önbizalmának növelése, és a harc a szépségipar által keltett, pattanások elleni szégyenérzetért miatt. A termékeik szívében olyan hatásos, természetes eredetű összetevők találhatóak, amelyekben a vásárlók bíznak, ráadásul valamit vissza is tudnak adni a bolygónak.

the body shop, tea tree oil, mask, DIY, peel-off, lehúzható, arcmaszk, teafaolaj, rúzs és más

Készíts el magadnak a lehúzható arcmaszkot!

A Teafaolajos lehúzható arcmaszk nem okoz fájdalmat az eltávolítása közben, viszont azonnal tisztább kinézetű, és simább érzetű lesz tőle a bőröd. Egyszerűen csak keverd össze, maszatolj és kend fel a bőrödre!
1. Adj hozzá vizet a vonalig
2. Keverd össze
3. Maszkolj
4. Húzd le

Közösségi Kereskedelmi teafaolaj
A zsíros, pattanásos bőrre kifejlesztett arcápoló kollekció a Kenyai Organic Oils Farmers Association (KOOFA) egyesület által közvetített, közösségi kereskedelemből származó teafaolajjal van gazdagítva. A kollekció kézi munkával begyűjtött teafa levelekből finom gőzzel való desztillálás által kinyert esszenciális olajokat tartalmaznak. A fair trade-nek köszönhetően a földművesek rendszeres jövedelemhez jutnak, melynek segítségével fejleszthetik a fenntartható mezőgazdasági rendszert, emellett helyi közösségi projekteket támogathatnak.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések