Post Image

MIT KEZDJÜNK A FÉRFIAKKAL, HA NEM KEZELNEK NŐKÉNT?

Rúzs & Más / 2018-06-18

Sok hölgy panaszkodik arról, hogy nem érti, miért nem tekint rá nőként – és viselkedik eszerint – az adott férfi?

Egyrészt nem feltétlenül a nő hibája, ha a férfi kommunikációs problémával küzd, azaz, nem tudja magát kifejezni, akkor sem, ha a nő valóban tetszik neki. Sok férfi elfelejtett férfiként viselkedni – természetesen tisztelet a kivételnek. A nő erre hogyan reagálhat?

– Megjegyzést tesz, a férfit ezzel ugyan kicsit kellemetlen helyzetbe hozza, de a megjegyzésével irányt mutat neki.

– Lefagy, azaz hagyja, hogy a férfi cselekedjen. Teljesen szabad teret ad neki, szabad cselekvést, esetleg megspékelve egy kicsit túljátssza a nő szerepét. Például a kocsiból kiszállva nyög egy fájdalmasat, és a kezét nyújtja, segítséget kérve a kiszálláshoz.

– Megérti a férfit, hiszen nem tudhatja a férfi, mikor vádolják meg zaklatással, csupán azért, mert kinyitotta az ajtót a nő előtt-például.

– Rákérdez, a férfi miként szokott viselkedni női ismerőseivel, vagy olyan nővel, aki nem közömbös a számára? Felhívja ezzel a férfi figyelmét arra, hogy a férfi a viselkedésével is kifejezhetné a vonzalmát.

A férfiak szerepe az utóbbi években megváltozott, bár az igazi nagybetűs Nő ragaszkodik a régi ideákhoz. Mi nők is változtunk. A karrierista, vagy „csak” az önfenntartó életforma sokat elvett a nő lágyságából, cica természetéből.

Ezen is érdemes dolgozni, visszahozni, sajáttá tenni. Ebben nőiség tréningünk segít azoknak a nőknek, akik szeretnének fejlődni, változni.

A nőiségen érdemes tudatosan dolgozni, azért is, mert a férfiak is egy hagyományos tulajdonságokkal bíró nőt szeretnének párjuknak. Aki parancsokat oszt ki, vagy mindent megkritizál, a férfi ellen dolgozik. Így bár ezek a reakciók erősek leírva, a való életben sokszor hallom, hogy a férfi ezt kapja, és ezért menekül ki a kapcsolatából. De akkor hogyan adja a nő tudtára, amit szeretne, vagy amin szeretné, hogy a férfi változtasson?

Ezek azok a praktikák, amit a nők, amikor még a családi tűzhelyet őrizték tudtak alkalmazni. A férfi a világot, a nő a családot irányítja –tartja a mondás. Erre a praktikákra személyre szabottan vannak receptek, hiszen mi nők is sokfélék vagyunk. Személyiségünk, temperamentumunk, stílusunk, megnyilvánulási formáink, ugyanígy a férfi személyisége is meghatározza, mi az, ami adott esetben célba ér.
Erre a praktikára is szakembereink adnak választ.

hogyan viszonyulnak a férfiak a nőkhöz, randiguru, tóth kornélia, rúzs és más

Addig is egy jó tanács: ne a tökéletes férfit keresd, érd be annyival, ha már azt megközelíti!

párkapcsolatok a gyakorlatban, Tóth Kornélia, randiguru, rúzs és más

Tóth Kornélia Randiguru, párkapcsolati szakértő

MIT KEZDJÜNK A FÉRFIAKKAL, HA NEM KEZELNEK NŐKÉNT?
5 (100%) 3 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések