Post Image

MINŐSÍTETT BIO PARFÜM ÉS DEZODOR ÚJDONSÁGOK

Rúzs & Más / 2019-04-26

Egyre többen figyelnek oda arra, hogy kozmetikumaik kizárólag természetes összetevőket tartalmazzanak. Arcápolást illetően széles választékból szemezhetnek, sminkekből ugyan még nincs olyan sokféle, de azért pár márka rendelkezésre áll – ami azonban az illatokat illeti, nehéz valóban natúrt, és még nehezebb minősített bio parfümöt találni. A Pur Eden újdonsága tehát jókor, jó helyre érkezik, hiszen a francia márka az érzékeink kényeztetésére fejlesztett bio parfümöt kínál. Parfümőreik pedig nem álltak meg az ellenállhatatlan illatok tervezésénél, ugyanis a deo választékhoz is fejlesztettek olyan termékeket, melyek nem tartalmaznak az egészségre káros, vitatható összetevőket.

Pur Eden bio parfüm, bio dezodor, francia, természetes, biztonságos, rúzs és más

A Pur Eden-ről

A Dél-Franciaország szívében található (Lot-et Garonne régió) cég fő hitvallását három fő gondolatban fogalmazta meg. A cél, hogy olyan terméket hozzon létre, mellyel tiszteli az emberi szervezetet, a termékek a petrolkémiai összetevők helyett ökológiai gazdaságokból származó alapanyagokat tartalmaznak és tiszteli az állatokat valamint a természetet – a gyártási folyamat során nem szennyezi a környezetet, nem használ állati eredetű összetevőket. Végül pedig fő célja a fogyasztók elégedettsége, ugyanis az illatok hatással vannak a kedvünkre, a közérzetünkre és kényeztetnek bennünket.

3 illat, 3 személyiség

Személyiségtípusunk, mentalitásunk meghatározza, hogy a virágos, a friss citrusos, vagy netán a fűszeresebb illat az, amelyiket leginkább közel érzünk magunkhoz. Ezek alapján három női illatot alkottak:

Hesperides illata  – jó érzést, jó kedvet biztosít, frissít és energizál az érzékekre ható bergamot – narancs és szerecsendió esszenciális olajokkal. Bőrön is nagyon kellemes kompozíció, finoman egyensúlyoz a citrusos és fűszeres jelleg között. Üdítően természetesek az aromái. 

Rúzs és más kedvenc, rúzs és más

Pur Eden bio parfüm, bio dezodor, francia, természetes, biztonságos, rúzs és más

Virágos illat – megnyugtatja az érzékeket ylang-ylang és neroli (keserűnarancs) esszenciális olajokkal.

Pur Eden bio parfüm, bio dezodor, francia, természetes, biztonságos, rúzs és más

Egzotikus keleti illat -stimulálja az elmét az érzékekre ható guajak fa és szegfűszeg esszenciális olajokkal.

Pur Eden bio parfüm, bio dezodor, francia, természetes, biztonságos, rúzs és más

A természetes illóolajokat újként érezhetjük, elképzelhető, hogy adnunk kell magunknak egy kis időt, míg döntünk. Utána viszont egészen különlegesnek érezzük tőle magunkat.

EGÉSZSÉGES ÖSSZETÉTEL

eau de parfum: egészséges összetétellel
• A termék 80-85%-a alkohol, mely 100%-ban természetes búza alkohol.
NEM DENATURÁLT ALKOHOL, ftalát mentes, GMO mentes, szennyezőanyag mentes
• 5-15 %-a virágvíz, mely 100 %-ban természetes esszenciális olajokból áll
• 100 %-ban természetes illatkompozíciók, Grasse (a parfüm fővárosa) város parfümőrjei által tervezve, az olfaktológia elvei szerint, (parfümkészítés tudománya)
A termékek a szintetikus illatrögzítők (pl. pézsma) helyett esszenciális olajokat, természetes kivonatokat tartalmaznak.

A parfüm termékek elérhetőek a dm Drogéria üzleteiben.

BIZTONSÁGOS DEZODOROK

A Pur Eden golyós és spray formájú dezodorai skandináv növényi hatóanyagokban gazdagok, amelyek egyedülálló antioxidáns tulajdonságaikról ismertek a világon, és képesek túlélni a szélsőséges éghajlati viszonyokat is. A termékek összetétele mellett a környezetvédelem is fontos, ezért a spray deo termékek hajtógáz mentes, pumpás kivitelben készülnek.

Dezodor érzékeny bőrre – Skandináv pamutkivonattal készült, cukorban, polifenolokban és ásványi anyagokban gazdag, melyneknek köszönhetően valódi kozmetikai védelmet nyújt a bőrnek. Speciális érzékeny bőrre fejlesztett összetétel. Szabályozza az izzadást anélkül, hogy eltömítené a pórusokat, semlegesíti a kellemetlen szagokat.

Pur Eden bio parfüm, bio dezodor, francia, természetes, biztonságos, rúzs és más

Dezodor hosszan tartó védelemmel – A sarkvidéki bogyóknak köszönhetően, vitaminokban és polifenolokban gazdag dezodor megfelel a bőr alapvető szükségleteinek. Szabályozza az izzadást anélkül, hogy eltömítené a pórusokat, semlegesíti a kellemetlen szagokat.

Kipróbáltuk – ajánljuk! Legalább olyan jól véd – ha nem jobban – a megizzadás ellen, mint az eddig legjobban bevált vegyszeres összetételű 48 órás védelmet ígérő dezodor!

Pur Eden bio parfüm, bio dezodor, francia, természetes, biztonságos, rúzs és más

deo-roll és spray: vitatott alapanyagok nélkül
A PUR EDEN-nél COSMOS ORGANIC tanúsítvánnyal készülnek a dezodorok, az összetevők több, mint 99% -a természetes eredetű, és több mint 40%-a organikus gazdaságokból származik.
Biztonságos és egészséges összetétel (nem tartalmaz vitatott összetevőket, nincsenek az endokrin rendszerre ható alapanyagok), amely szabályozza az izzadási mechanizmust anélkül, hogy gátolná az izzadást. Természetes Alum kő (kálium alumínium) antibakteriális és a kellemetlen szagokat semlegesítő tulajdonságokkal.
A PUR EDEN dezodorok aluminium klorohidrát helyett természetes organikus timsó kristályokat tartalmaznak, melyek
• Stabil és kémiailag semlegesek
• Nem irritálják a bőrt: könnyen eltávolítható a bőrről (zuhanyozással)
• A molekulák túl nagyok ahhoz, hogy a bőrbe bejussanak: a bőr felszínén marad és szabályozza a verejtékezést

A deo termékek elérhetőek a Bijó Szakáruház, valamint a Mediline üzletekben.

BIZTONSÁG
A márka minden törekvését a természetes alapanyagok használatára vonatkozóan tanúsítványok támasztják alá, a COSMOS ORGANIC által elvárt minőségi követelményeket túl is teljesíti:

Az elvárt 95% helyett az összetevők 99-100%-a természetes eredetű
• Az elvárt 20% helyett az összetevők 40-50%-a organikus gazdaságból származik
• Az összetevők minimum 95%-a organikus eredetű

VEGÁN TERMÉK ÉS ÁLLATVÉDELEM
A termékek teljes mértékben mentesek az állati eredetű alapanyagoktól és nem végeznek állatkísérleteket a termékekkel és az alapanyagokon sem.

Kapcsolódó bejegyzések