Post Image

TELJESKÖRŰ ÖREGEDÉSGÁTLÓ KONCENTRÁTUM

Rúzs & Más / 2017-11-29

A Clarins Double Serum arcápolója már sokak polcán törzsvendég. 2017-ben a Double Serum tovább halad a bőröregedés szabályozásának területén. Kettős, tudományos és technológiai innovációt kínál egy új, egyedülálló dupla formulában, amely még többet nyújt. A minden korosztálynak szóló teljes körű öregedésgátló koncentrátum kiegészülve (20+1) hatékony növényi kivonattal „dekódolja” a bőr fiatalságának nyelvezetét annak érdekében, hogy látható eredményeket érjen el az öregedés jeleivel szemben. Elősegíti a bőr 5 élettani funkciójának megfelelő működést. A bőr láthatóan ragyogóbb és fiatalosabb lesz, csökkennek a pórusok és a kisebb ráncok.
A kettős – olaj alapú valamint víz alapú –  formula szívét egy növényi kivonat, a kurkuma adja, mely nagy koncentrációban tartalmaz turmeront.
Egyedülálló, öko-fejlesztésű, dupla tartályos üvege személyre szabott használati mennyiséget tesz lehetővé.

Clarins Double Serum

A Double Serum:
KIEGÉSZÜL
[20+1] hatékony növényi kivonattal, melyek rendkívüli öregedésgátló eredményt kínálnak.

INTENZÍV
A Clarins a sejtek szívébe merül és most először „dekódolja” a fiatalos bőr nyelvezetét, ezzel elősegítve a bőr 5 élettani funkciójának megfelelő működést.

Clarins Double Serum

MÉG TÖBB ODAFIGYELÉS
Új, univerzális textúrája minden nő, minden korosztály, minden etnikai háttér és minden bőrtípus szükségletének megfelel, még az érzékeny bőrűeknek is.

FELELŐSSÉGTELJES
Szuper növények sora, amelyek között vannak organikus növényi kivonatok, illetve igazoltan méltányos kereskedelemből származók. Mindemellett egy új, csúcstechnológiás, öko-fejlesztésű, dupla tartályos üveg.

PRECÍZ
A megfelelő mennyiséget bőre szükségletének, az éghajlatnak vagy az évszak szerint választhatja ki.

Clarins Double Serum

Kapcsolódó bejegyzések