Post Image

MINDENT A SZEMNEK! – SZEMRE VALÓ ÚJDONSÁGOK

Rúzs & Más / 2018-07-13

A szem ablak a világra. Fontos lenne, hogy odafigyeljünk, vigyázzunk rá, hiszen az egyik legfontosabb érzékszervünk. Sajnos napjainkban egyre több időt töltünk a számítógép, a telefon, vagy a TV képernyője előtt, amelyek fárasztják a szemet. De a kevés alvás, a nem megfelelő étrend, a kevés mozgás, az UV sugárzás is mind-mind olyan tényezők, melyek nem tesznek jót látásunknak. Mit tehetünk szemünk egészségéért?

Így óvjuk szemünk egészségét!

1. Igyunk két liter vizet naponta szemünk hidratáltságáért!
2. Ha sokat dolgozunk monitor előtt, rendszeresen pihentessük a szemünket!
3. Óvjuk szemünket a nap káros sugaraitól! Viseljünk kalapot és napszemüveget!
4. Mozogjunk rendszeresen! Így több vér és oxigén jut a szembe, ez hozzájárul a látásunk megőrzéséhez.
5. Változatos étrenddel, megfelelő táplálkozással sokat tehetünk látásunkért, szemünk egészégéért. Ha a napi rohanásban erre nincs időnk, a NUTRILITE új, csúcsminőségű étrend-kiegészítője A-vitaminnal, fekete áfonyával és luteinnel biztosítja a napi étrendből hiányzó nélkülözhetetlen tápanyagokat. Használjuk naponta az új NUTRILITE Fekete áfonya luteinnel étrend-kiegészítőt, mely pótolja szem egészségéhez nélkülözhetetlen tápanyagokat, hozzájárul szemünk egészségéhez, életkortól függetlenül.

Nutrilite Áfonya luteinnel, szemerősítő étrendkiegészítő, rúzs és más

Miért jó választás?
– Az A-vitamin hozzájárul a helyes látás megőrzéséhez.
– Gyógynövény-kivonatokat, így többek között fekete áfonyát és bársonyvirágból kivont luteint tartalmaz, amelyek a fenntartható NutriCert™ farmokról származnak. A fenntartható gazdálkodás eredményeként a növények erősebbek, ellenállóbbak, magasabb tápértékkel rendelkeznek.
– A NUTRILITE a teljes folyamatot ellenőrzi a vetőmagtól az étrend-kiegészítőig, így biztosítva, hogy csak a legjobb minőségű összetevők kerüljenek a termékeibe.
– A többi NUTRILITE termékhez hasonlóan a Fekete áfonya luteinnel nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, színezékeket, aromákat, sem tartósítószereket.
Ajánlott fogyasztói ára: 12.200 Ft (62 db)

Emeljük ki szemünk szépségét!

Ha megfelelően gondoskodtunk szemeink egészségéről, itt az idő, hogy gyönyörű sminkkel emeljük ki! Az ARTISTRY kínálatában mindent megtalálunk hozzá, még egy profi sminktükröt is!  A kétoldalú tükör egyik oldalán egy nagyítás nélküli tükröt, hátoldalán pedig egy kör alakú, 7-szeres nagyítású tükröt találunk. Egy igazán elegáns és praktikus segítőtárs a napi smink elkészítéséhez!
Ajánlott fogyasztói ára: 6.200 Ft

Artistry sminktükör, rúzs és más

 

Kapcsolódó bejegyzések