Post Image

MILYEN LEHET A VÁGYOTT NYUGALOM ILLATA?

Rúzs & Más / 2017-11-15

A Lenor legfrisebb felmérése szerint a túlhajszolt mindennapok kihívásai bizony mély nyomokat hagynak bennünk.

Az emberek több mint fele (51%) állítja, hogy a hosszú munkaidő – mint a nap legstresszesebb része – a rosszkedv egyik legfőbb előidézője. Márpedig a munkával töltött idő hossza sajnos nem mutat rövidülő tendenciát. A lakosság több mint fele (56%) jelenleg 8 óránál is többet dolgozik, míg 5-ből 1 ember (19%) tizenegy óránál is több időt tölt munkával naponta. Ez pedig azt jelenti, hogy ha egy átlagos munkanap 8 órás, akkor évente 96 napot dolgozik ingyen!

Ezek alapján nem meglepő, hogy a lakosság több mint fele (52%) stresszesnek érzi magát.

VISSZA A TERMÉSZETBE

Stresszes pillanatokban az emberek 68%-a tekint ki az ablakon át a szabadba, hogy visszanyerje lelkének nyugalmát és egyensúlyát.

A Lenor illattervezője, Kristof Vandongen szerintAz illatok képesek kiszakítani bennünket a rohanó hétköznapok szürkeségéből egy nyugodt pillanatra, ahol csak mi és a természet létezünk. A Lenor szakértői olyan új, hosszantartó illatokat alkottak meg, amelyeket a természet inspirált. Így ruháink által, egész nap magunkon hordhatjuk a természet frissességét.”

Ruháink friss illata képes bennünket jobb kedvre deríteni: a megkérdezettek 81%-a igyekszik friss illatúvá varázsolni ruháit, míg 3-ból 2-en (70%) nyilatkozták, hogy a természetet idéző, frissességet árasztó tárgyak hozzásegítik őket nyugalmuk megőrzéséhez.

LAZÍTSUNK EGY PILLANATRA!

A három leggyakrabban emlegetett hely, ahol nyugalom és boldogság vesz körbe bennünket: a tengerpart (70%), egy kert (62%) és az otthonunk (59%).
Ennek alapján az új öblítők három egyedi, nyugalmat előidéző illatban készültek:

Lenor Inspired by Nature

Lenor Inspired by Nature mélytengeri ásványokkal: nyugalmat árasztó, akvatikus fejillattal rendelkező aroma.
“Ez az illat egyenesen a tengerpartra repít bennünket s lágy szellőt, a szelíd napsütést és a puha hullámokat idézi. Megragadja a természet erejében rejlő végtelen nyugalmat ” – fogalmaz Kristof Vandongen, a Lenor illattervezője.

Lenor Inspired by Nature selyemakác virággal: a perzsa selyemakác élénkítő, mézes illatával, meleg és kényeztető fás elemekkel.
„Kelet-Ázsia egy csodásan napos, tágas mezejére kerültem. Természetes és lélegzetelállító.” – jegyzi meg az illattervező.

Lenor Inspired by Nature shea vajjal: az afrikai shea fa tápláló termése inspirálta.
A fehér pézsma és a borostyán bársonyos, gazdag illatával öleli körbe a ruhákat.
Kristof Vandongen szerint “a shea vaj már-már nosztalgikus illata, a nyugalom és biztonság jóleső érzését garantálja”.

Lépjünk ki a mindennapok nyüzsgéséből és éljük át a nyugalom és a hosszantartó frissesség jóleső érzését!

MILYEN LEHET A VÁGYOTT NYUGALOM ILLATA?
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések