Post Image

MIÉRT JÓ INTIM MOSAKODÓ EMULZIÓT HASZNÁLNI?

Rúzs & Más / 2018-11-01

Az intim tisztálkodószereket a címben nem véletlenül nem neveztük szappannak! Az egyik lényeges indok ugyanis, ami a használatuk mellett szól, hogy az intim mosakodók esetében nem szappanokról van szó! A szappan ugyanis szárítja a bőrt, így az érzékeny felületeken, ahol a bőr vékonyabb, védtelenebb könnyen irritációt okozhat. A másik ok a speciális, intim területekre kifejlesztett tisztálkodószerek használatára szintén rendkívül logikus és kézenfekvő: a szappan lúgos, a bőr kémhatása viszont enyhén savas. A szappan eltolja a bőr kémhatását a lúgos irányba, így a bőrnek nem kevés pluszmunkába kerül visszanyernie az egyensúlyát és újraépíteni a savköpenyét, amely védi a környezeti hatásokkal szemben. Ezalatt viszont a bőr védelme gyenge, szabad az út a mikróbák, a fertőzések számára…
Plusz pont az intim mosakodó emulziók javára, hogy bőrnyugtató összetevőket is tartalmaznak, amelyek a kisebb irritációkat segítenek megszűntetni illetve megakadályozzák újabbak kialakulását.

Gyengéd védelem az intim higiéniáért

Az Eucerin® a bőrgyógyászok által közkedvelt bőrápolási márka, amit a különböző bőrproblémák igényeinek megfelelően fejlesztettek ki. A bőrgyógyászokkal közösen végzett munkának és a technikai szaktudásnak köszönhetően az Eucerin® megbízható és nagy hatásfokú termékeket garantál, melyek a magas bőrgyógyászati követelményeknek is megfelelnek. A magas minőség a gondosan válogatott aktív összetevőknek és az előírt klinikai vizsgálatoknak köszönhető.

Megérkezett az Intim Protect, az Eucerin pH5 termékcsalád legújabb tagja

A kímélő felületaktív tenzidrendszert tartalmazó Eucerin pH5 Intim Protect mosakodó 4,5-ös pH-értékével kiváló választás lehet, hiszen tökéletesen igazodik a női intim terület sajátosságaihoz. Formulájában megtalálható a bőr saját tejsavja, amely segít a természetes hüvelyi mikroflóra fenntartásában és irritáció esetén enyhíti azt.

Eucerin pH5 Intim Protect
▼ Bisabolol-tartalmának (kamillakivonat) köszönhetően természetes gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató, irritáció gátló, fertőtlenítő (baktérium- és gombaellenes) hatású
▼ Érzékeny bőrűek számára is biztonságosan használható
▼ Extra gyengéd formula tejsavval, a bőr természetes anyagával
▼ Enyhén illatos

250 ml, ajánlott fogyasztói ára: 2 990 Ft

Kapcsolódó bejegyzések