Post Image

Messzi vizekre hív

Zsolesz / 2016-06-08

A sós akkordokat, tengeri permetet tartalmazó új, férfiaknak készült illat azonnal felébreszti a vágyat a kalandozásra, messzi vizek felfedezésére. A Nautica Voyage Sport illat hatással van az elmére, a testre és a szívre: érzékelteti azt az erőt, mely segít elviselni a nehézségeket és a határok feszegetésére sarkall. Az új illat azokhoz a férfiakhoz szól, akikben lobog a versenyszellem és bátran vállalják a kihívásokat. A reklámkampányt a vonzó topmodell, a yachtját a tengeren navigáló Joe Weir jegyzi. Tiszta férfiasságot sugall ez a kép, érzékelteti a sport szeretetét és a versengés izgalmát. A parfüm tengerkék színe átsejlik a klasszikus üvegen, a feltűnő piros logo utal az illat sportos jellegére.

Az illatot Clement Gavarry, az IFF parfümőre álmodta meg. A NAUTICA VOYAGE SPORT illat tengeri permet és tengeri só tiszta, hűvös akkordjával nyit. Az üdítő, életteli nyitányt fűszeres koriander és roppanó citromhéj egészíti ki. A szívillatban geranium, zöld bors, alma és pálmalevél erőteljes, aromás kombinációja bontakozik ki, kihangsúlyozva az illatból áradó frissességet. Az alapillatban vibráló és ellenállhatatlan brazil fás jegyek, pézsma, pacsuli és vetiver adják meg a kompozíció végső, elegáns jellegét.


Az ikonikus csomagolás, az üveg formája és a kartondoboz színei visszautalnak az eredeti NAUTICA VOYAGE illatra, ugyanazok a lekerekített formák, csiszolt élek és karcsú doboz jelennek meg itt is.

Az illat reklámkampányának képeit John Balsom fotós készítette.

Nautica Voyage Sport Collection: Eau de Toilette Spray 100ml – 13 299.-Ft, 50ml – 8799.-Ft

Kapcsolódó bejegyzések