Post Image

ERŐTELJES, ÉLÉNK, MERÉSZ – CSUPÁN 1 PERC ALATT!

Rúzs & Más / 2018-07-10

Visszavonhatatlanul beköszöntött a nyár és a fesztiválszezon, amikor a merész cuccok, extravagáns kiegészítők és az élénk színek dominálnak. Ebben az időszakban mindenki szabadabb, ugyanakkor továbbra is a legjobb formáját szeretné hozni. A sminkelési szokásokkal sincs ez másképp: a nyár az erőteljes és kifejező színeknek kedvez, de ilyenkor a különlegesebb, vidámabb és vibrálóbb árnyalatok is szóba jöhetnek, amivel könnyen érzékeltethetjük a fesztiválozáshoz elengedhetetlen játékosságot és szabadságot. Válassz extrán élénk színeket, amelyektől egyből kirobbanó hangulatba kerülsz!

Nu Colour Power LIps Fluid Candy collection. rúzs és más

A Nu Skin a nyári szezonra fókuszálva a gyorsan száradó PowerLips Fluid folyékony ajakrúzs palettát három vadonatúj árnyalattal bővítette.
A „Candy Collection” színeivel feldobhatjuk a megjelenésünket és a napunkat! Az „Explore” és a „Fearless” fantázianévre keresztelt árnyalatok merész, élénk és matt színek, a „Promotion” pedig egy csillogó, természetes árnyalat.

Nu Colour Power LIps Fluid Candy collection. rúzs és más

Az új kollekció termékei minden bőrtónushoz illeszkednek, az opálos textúrának és matt hatásnak köszönhetően gyönyörűen ívelik, a Sueded Comfort Cushion technológiának köszönhetően pedig szinte kipárnázzák az ajkakat, ami garantálja a selymesen puha tapintást.

A nyári hőség szárító hatását a PowerLips Fluid-ban található jótékony avokádó-olaj, E-vitamin és a méhviasz ellensúlyozza, a könnyen felkenhető formula pedig véd a kiszáradás ellen, és vízlepergető réteget is képez. A folyékony ajakrúzs használatának további előnye, hogy a forró nyári napokon sem olvad le a szánkról, állagának köszönhetően a töredezésnek is jobban ellenáll, valamint a fokozott pigmentáció miatt kevésbé kopik le, jóval tartósabb, mint egy zsíralapú rúzs.

Nu Colour Power LIps Fluid Candy collection. rúzs és más

A „Candy Collection” árnyalataival nem utolsósorban a fantáziánk is szabadon szárnyalhat és teret engedhetünk a játékos kísérletezésnek is. A három színt összekeverhetjük, egymásra kenhetjük, amivel különféle fúziók és színkombinációk jönnek létre, de kipróbálhatjuk a mostanában divatos „Lip Art” módszert, ami több szín egymás melletti használatát szorgalmazza, így kicsit művészkedhetünk ajkainkkal, ami garantáltan fesztiválozó hangulatot teremt.

Kapcsolódó bejegyzések