Post Image

MENNYEI ILLATÚ BŐRTISZTÍTÓ MANNÁK

Rúzs & Más / 2019-04-04

A nap során jelentősen szennyeződhet arcbőröd a környezeti hatások és a sminkszerek következtében, ezért nagyon fontos, hogy minden este alaposan tisztítsd meg a szennyeződésektől és a sminkmaradványoktól. A Manna a szappanjairól lett híres, és talán már Te is kipróbáltad valamelyiket. Most azonban valami egészen mást alkottak meg műhelyükben: új készítményük ugyan arctisztításra született, de nem szappan.

Arctisztító hab uborkakivonattal

Ha szereted a habzó tisztítót, de az arctisztító tömbnél kényelmesebb megoldást keresel, most egyetlen nyomásra érkezik a tisztaságról gondoskodó pillekönnyű habfelhőcske. És micsoda mennyei, friss illata van! Legszívesebben egész nap csak arcot mosnál!

Vannak persze ennél sokkal komolyabb érvek arra, hogy kipróbáld: kizárólag természetes, natúr összetevőkből készült, alapja a kókuszolajból készült növényi tenzid (a Manna samponokban már találkozhattál vele), tartósságáért pedig két növényi eredetű anyag felel (kálium-szorbát, szorbinsav), melyek a természetben a madárberkenye gyümölcsében fordulnak elő. Annyira biztonságosak, hogy például élelmiszerek tartósításához is használják.

Olyan, a bőr számára aranyat érő összetevők kerültek a pillekönnyű habba, mint az ananászesszencia és az uborkakivonat. A már említett mesés illatról pedig a mandarin és a muskotályzsálya gondoskodik.

Ezzel a remek, új Mannával élményszámba megy az arctisztítás.

Hogy ne csak az arcbőröd legyen bársonyos, következzék egy szappan, ami valójában több annál:

Bőrradírozó szappan sárgabarackmag-őrleménnyel

Manna bőrradírozó szappan sárgabarackmag őrleménnyel, bőrradír, natúr, természetes, rúzs és más

A Manna-birodalom legújabb gyöngyszemével, a sárgabarackmag-őrlemény tartalmú Manna Bőrradírozó szappannal extra gondoskodást nyújthatsz a bőrödnek. Ez a szappan üde, friss és bársonyos tapintású bőrt hagy maga után. Dörzsanyaga a sárgabarackmag-őrlemény eltávolítja a bőrfelszínen megtapadt, elszarusodott hámsejteket, sárgabarackmag-olaj tartalma bőrpuhító hatású, kókuszolaj, olívaolaj és sheavaj összetevői táplálják a bőröd, fűszeres, citrusos, mégis édes illata pedig felfrissíti lelked.

Az üdítően friss illatot háromféle, 100%-osan tiszta illóolaj adja. A sárgabarackmag-őrleményes Manna bőrradírozó szappanba litsea cubeba, cickafark és édesnarancs illóolajat kevertek, emiatt édesen citrusos aromáját egy kis kesernyés, kámforos fűszeresség járja át.

A kókuszolaj tenzidnek köszönhető habja dús és krémes, a vele való fürdés olyan, mintha egyidejűleg testápolóval is bekennéd a bőröd.

 

 

MENNYEI ILLATÚ BŐRTISZTÍTÓ MANNÁK
5 (100%) 2 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések