Post Image

MEGTALÁLTAD MÁR AZ IGAZIT, A TÖKÉLETES HIDRATÁLÓT?

Rúzs & Más / 2022-02-21

A tökéletes hidratáló megtalálása egy örökös harcnak tűnhet. A magyar luxuskozmetikum márka, az Omorovicza évekig dolgozott ennek a várva várt fiatalító nappali krémnek és univerzális hidratálónak a kifejlesztésén, amely óvja és teltebbé varázsolja az arcbőrt. És végre megszületett!

KÉNYEZTETŐ NAPPALI KRÉM

A víz alatti hatóanyagok erejét kihasználó Kényeztető Nappali Krém láthatóan feltölti és feszesíti a bőrt, megerősíti annak természetes védelmi funkcióját, ezzel megóvva azt a külső és belső agresszoroktól. Egy csodálatos paradoxon valósult meg a különleges formulával: a gyorsan felszívódó gazdag krém azonnal mélyen táplálja a bőrt, mégis pehelykönnyű érzést biztosít, ezért minden bőrtípus számára ideális.

omorovicza, cushioning day creme, feszesito nyakkrem, taplalo, nappali, hidratalo, ruzs es mas, termalviz, magyar, hungarian, arcapolas, borapolas

Mély és hosszan tartó táplálást biztosít, mégis gyorsan felszívódik. Az Omorovicza Kényeztető Nappali Krém egyedülálló titka, hogy textúrájának szerkezete utánozza a bőr szerkezetét. Könnyű, mikrokapszulákat tartalmazó filmréteget képez, ami a nap folyamán biztosítja az aktív hatóanyagok folyamatos felszabadulását és az egész napon át tartó hidratálást.

UNIVERZÁLIS, FIATALÍTÓ ÖSSZETÉTEL

Az Omorovicza magasabb szintre emeli a bőr védelmét. A tengeri plankton kivonat elősegíti az egészséges kollagén- és elasztintermelést és láthatóan teltebbé varázsolja a bőrt. Kétféle mikroalga gondoskodik a megelőzésről. Erősítik a bőr természetes védőpajzsát és a bőr védelmi funkcióját, hogy megóvják azt a a stressz okozta kortizoltermelődés bőrsejtekre gyakorolt káros hatásától és a városi élet agresszív szennyeződéseitől.

omorovicza, cushioning day creme, feszesito nyakkrem, taplalo, nappali, hidratalo, ruzs es mas, termalviz, magyar, hungarian, arcapolas, borapolas

Selymes állagú, kellemes illatú, azonnal felszívódó krém, amely jótékonyan feltölti, kisimítja a bőrt, rögtön a felvitelt követően!

EGYÜTT MÉG ERŐSEBBEK

Az imádnivaló nappali krém újdonság mellett alkalmam nyílt kipróbálni a revitalizáló éjszakai krémet, melynek jellemzője a dús, vajas állag, az intenzív bőrtáplálás, valamint a ráncsimító A-vitamin tartalma, illetve a Feszesítő Nyakkrémet, amely a bőrápolási rutinom fontos lépésévé vált.

omorovicza, cushioning day creme, feszesito nyakkrem, taplalo, nappali, hidratalo, ruzs es mas, termalviz, magyar, hungarian, arcapolas, borapolas

Tudjuk, hogy a nyak és a dekoltázs bőre vékonyabb, kevésbé hidratált és sokkal inkább ki van téve a környezeti hatásoknak – ezért mutatja olyan hamar a múló idő nyomait: megereszkedik, ráncosodik. A hármas hatású krém Feszesítő Nyakkrém ezekre a problémákra nyújt megoldást. A kellemes illatú és selymes textúrájú krém táplálja és mélyen hidratálja, emellett kisimítja, feltölti és feszesíti a nyak és a dekoltázs érzékeny bőrét. A bőr rugalmassága javul, az arcvonal kontúrosabbá válik, a finom ráncok kisimulnak a nyakon és a dekoltázson.

 

Kapcsolódó bejegyzések