Post Image

MEGSZÜLETETT A FÁRADT BŐR ELLENSZERE

Rúzs & Más / 2017-09-25

A munkánk és a magánéletünk mellett – miközben mindkettőben sikeresek szeretnénk lenni – gyakran nehéz időt szakítani a pihenésre és a feltöltődésre! A fáradtság érződik és meglátszik az arcbőrön is, amely veszít ragyogásából és ráncosodik. Különösen, ha még a környezetszennyezés, a nem megfelelő táplálkozás és a túlzott UV-sugárzás is hatást gyakorolnak rá.

Milyen a fáradt bőr?
Feszült vonások, fakó arcbőr, kevésbé rugalmas és telt bőr: ezeket a jeleket, amelyeket biológiailag «fáradtságnak» nevezünk, a túlzott oxidációs stressz okozza.

A fáradt időszakok kijátszásának a módja?
Pezsgő életvitelt szeretnénk, de nem akarjuk, hogy ez a bőrünkön meglátsszon, és az életmódunkról árulkodjon! A stressz szintjétől függetlenül a nők friss és kipihent arcbőrt szeretnének, sima vonásokat és fiatalos ragyogást.
A megoldás: vitaminkúrák! Már egy 10 napos kúrával kipihentebb, rugalmasabb, frissebb bőrt varázsolhatsz!
Ez az, amit most Vichy Laboratórium a bőrnek kínál. Egy „energiabomba” arcápolót, amelyet erős antioxidánsokkal, köztük tiszta C-vitaminnal gazdagítottak. Az energizáló hatás szinte azonnali. Akár már 10 nap alatt a bőr felülkerekedik a nehézségeken, kipihentnek, simának és ragyogónak látszik. Szépsége fokozódik!

Vichy Liftactiv Fresh Shot

A C-VITAMIN: FÁRADTSÁG ELLENI SZTÁR ÖSSZETEVŐ

A Fresh Shot nem kevesebb, mint 15% tiszta C-vitamint tartalmaz. Aszkorbinsav, amit a bőr különösen jól felszív – egy hipoallergén összetételben.
A C-vitamin alapvető fontosságú a szervezet működésében. Jelen van a bőrben is, ahol szabadgyököket csapdába csalva küzd az oxidatív stressz által kiváltott károsodások ellen. Hatékony továbbá a pigmentációs rendellenességek leküzdésében, az extracelluláris mátrix tömörítésében és a gyulladások ellen. Hatásai az arcbőrön hamar jelentkeznek: a kisebb ráncok csökkennek, az arcszín egyenletesebb lesz, a ragyogás fokozódik.

Olyan érzékeny, mint amennyire erős: a C- vitamin, az oxigén, a víz és a hő hatására gyorsan lebomlik. De a Fresh Shot termékben jótékony tulajdonságai érintetlenül megmaradnak a 10 napos arcápoló program ideje alatt.

Mivel minden antioxidáns saját hatáskörrel rendelkezik, a Vichy Laboratórium specifikus, egymást kiegészítő hatóanyagok kombinációját választotta ki a bőr fáradtságát okozó, oxidatív stressz elleni különleges hatékonyság biztosításáért:

E-vitamin

A C-vitaminnal együtt, egymást regenerálva hatnak. Elsősorban környezetszennyezés elleni és bőrnyugtató hatást kínál, más szabad gyököket célozva és a lipidperoxidációt blokkolva.
Hatása: csökkenti a fáradtság látható jeleit

Neo-heszperidin

Nagyon széles szabadgyökök elleni spektrummal segít harcolni a gyulladások ellen, megelőzni az UV-sugárzással összefüggő károsodásokat és serkenteni az epidermisz regenerációját.
Hatása: több ragyogás, feszesség és simaság.

Tengeri fenyő polifenol
Az antioxidáns enzimek szintézisének serkentésével a Pycnogenol részt vesz a bőr megnyugtatásában és segít védekezni a kollagén és elasztin lebomlása ellen.
Hatása: egységesebb és ragyogóbb arcszín, feszesebbnek tűnő bőr.

Vichy Termálvíz

Nem kevesebb, mint 16 klinikai tanulmány világított rá a bőr természetes védekező képességét erősítő hatására. Részt vesz többek között három, az antioxidációs mechanizmusok szempontjából kulcsfontosságú enzim szintézisében, ezek a SOD, a kataláz és a glutation-peroxidáz.
Hatása: sugárzó és megerősödöttnek érződő bőr.

Vichy Liftactiv Fresh Shot

RÁADÁS: A BŐRFELSZÍN ALÁPÁRNÁZÁSÁNAK NAGYÁGYÚJA

Fragmentált hialuronsav

Kis mérete révén behatol az epidermisz mélyebb rétegeibe és segít kiváltani a bőr fiatalságában szerepet játszó molekulák szintézisét.
Hatása: kisimultabbnak, teltebbnek, hidratáltabbnak, rugalmasabbnak tűnő bőr és kevésbé látszó kis ráncok.

HATÉKONYSÁG AKÁR 10 NAP ALATT

10 napig, minden reggel használjon 4-5 csepp Liftactiv Fresh Shot antioxidáns intenzív arcápolót a szokásos arckréme alá, akár egy szérumot! Ez az új módszer szinte pajzsot képez az oxidatív stressz ellen és hat a felgyorsult életvitel által károsodott bőr
fáradtsága ellen.

Hatékony, kevés összetevőből álló formula – mindössze 11-összetevővel. Ez a fáradtság elleni bomba nem tartalmaz sem illatanyagokat, sem szilikont, csakis aktív összetevőket.

Kerülje a szemkörnyéket. Használja 3 – 4-szer évente, újra és újra megismételve.

Ára: 8599 Ft / 10 ml, kizárólag gyógyszertárakban kapható

Mentés

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések