Post Image

MEGÉRKEZTEK A MARIONNAUD-BA A BPERFECT CSODÁS PALETTÁI

Rúzs & Más / 2020-09-04

Új márkával gazdagodott a Marionnaud portfóliója! A BPERFECT leginkább csodálatos sminkpalettáiról híres, amelyek legtöbbször világhírű sminkmesterek víziói alapján születnek meg. Stacey Marie ( @staceymariemua) Carnival palettái, MMMMithchell ( @mmmmitchell) Sub Zero Highlighter palettája, Jah (@makeupwithjah) Clientele palettája vagy Louise Mc Donnell (@louisemcdonnell_) Master palettája mostantól Magyarországon is elérhetőek.

Csak néhány szépséget mutatunk be kedvcsinálónak, de úgyis muszáj őket élőben látni, kipróbálni, szóval nézzetek be a leközelebbi Marionnaud parfümériába!

BPerfect x Stacey Marie Carnival Palette SMINKPALETTA, 17 700 Ft

Rendkívüli népszerűségét jól mutatja, hogy ez a legtöbbet eladott sminkpaletta, ami Stacey Marie sminkmesterrel való együttműködés során született meg. (Stacey Marie 517 ezer követővel rendelkezik az Instagramon @staceymariemua) A legnagyobb közösségimédia-influenszerek támogatásával – köztük Jeffree Star, Nikki Tutorials, James Charles, Manny Mua, Jah, MMMMitchell lelkesedésével – vált világhírű termékké. A Carnival Palette segítségével a finom nappalitól az alkalmiig bármilyen smink elkészíthető. Természetes és egészen élénk színeket is rejt, ezért sokrétűen használható.

TIPP: A szemhéjfesték felvitele előtt mindig használjunk szemhéjbázist a hosszantartó, intenzív hatás eléréséhez. A Perfect Prime ideális segítség ehhez.

BPerfect x MMMMitchell Sub Zero Highlighter Kollekció SMINKPALETTA, 11 900 Ft

marionnaud, bperfect, sminkmester, makeupartist, paletta, sminkpaletta, sminkmárka, smink, ruzs es mas

A Sub Zero Highlighter Kollekció MMMMithchell makeupartist együttműködésével született meg, aki több mint egymillió Instagram követővel rendelkezik (@mmmmitchell) A paletta 6 vakítóan fényes highlightert és egy egyedülálló fedőárnyalatot, azaz toppert tartalmaz. Az árnyalatok mindegyike használható arcon, testen, a szemeken – az éppen kiemelni kívánt területen. Napcsókolta hatás eléréséhez vigyük fel a kulcscsontra, a vállakra, a sípcsontra, a karokra, a lábakra és a szemekre. Tágabb pórusok esetén kevesebb highlightert alkalmazzunk. Legyünk óvatosak, mert túl sok termék felvitelével a kiemelés fémesnek, túlzónak tűnhet. Száraz vagy nedves ecsettel a különböző hatások és intenzitás eléréséhez az összes árnyalat kiválóan használható.

TIPP: A Sub Zero árnyalatait kis pufi ecsettel, ütögető mozdulatokkal célszerű felvinni az arcra.

Glamour Glitter Liquid Eyeshadow Trios FOLYÉKONY SZEMHÉJPÚDER, 11 900 Ft

Elbűvölő, hosszantartó folyékony szemhéjfesték trio Buzz, Starz és Jewelz elnevezésű árnyalatokban. A gyorsan száradó, folyékony formula intenzíven csillogó részecskéket tartalmaz. A „Doe Foot” applikátor gyors, egyszerű, csepegésmentes felvitelt biztosít. A doboz két színezett árnyalat (bronze és copper) mellett egy áttetszőt is rejt, ezeket bármilyen szemhéjfestékre felvihetjük, ha csillogó hatást szeretnénk elérni. Használható az egész szemhéjon, tusvonal vagy “cut crease” készítéséhez, vagy a szemek és a tekintet igéző kiemelésére a külső szemzugban.

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések