Post Image

MEGÉRKEZTEK A KOREAI GÉL LAKKOK KÁROS VEGYIANYAGOK NÉLKÜL

Rúzs & Más / 2024-06-28

Korea legnagyobb és legjelentősebb köröm-kozmetikai termékgyártója, a WEME International 40 éves tapasztalattal, kifogástalan szakértelemmel és elhivatottsággal fejleszti innovatív termékeit, és most Magyarországon is elérhetővé teszi a koreai szépségipar egyik ékkövét, a BANDI-t. A márka 2008-ban debütált saját fejlesztésű, forradalmi géllakkjaival, amelyek azóta is a világ élvonalába tartoznak.

Szentjánosbogár, a tisztaság jelképe

A BANDI név nem véletlen, a szó jelentése “szentjánosbogár”: ezek a ragyogó kis lények a koreai kultúrában a gyermeki ártatlanságot, a természetességet és a tisztaságot jelképezik, és csak érintetlen, be nem szennyezett környezetben élnek. A névválasztás tökéletesen tükrözi a WEME környezettudatos filozófiáját és termékfejlesztési stratégiáját.

bandi, koromlakk, gellakk, koreai, koromlakk, koromapolas, vegan, ruzs es mas

A CosMed Kft. közel két évtizede forgalmazza nagy sikerrel a PANDHY’S™ termékeket Koreában, és most úgy döntöttek, hazai szakmai közönségüknek is bemutatják a BANDI-t, mely nemcsak hangzásában illeszkedik a PANDHY’S világába, de innovatív megoldásaival és stílusos megjelenésével is tökéletesen kiegészíti portfóliójukat, akárcsak a CUREIX márkanéven forgalmazott speciális lábápolási termékcsalád.

Fenntartható körömápolás

A BANDI-nél hisznek abban, hogy szépség és fenntarthatóság kéz a kézben jár: minden terméküket gondosan válogatott, természetes és organikus összetevőkből állítják össze, teljesen kizárva a környezetre káros vegyi anyagokat. Fenntartható megközelítésük garantálja, hogy termékeik nemcsak a használói számára, de bolygónk jövője szempontjából is biztonságosak legyenek.

bandi, koromlakk, gellakk, koreai, koromlakk, koromapolas, vegan, ruzs es mas

A BANDI gél lakkjai tehát azok számára készültek, akik nemcsak a tökéletes manikűrre, de a környezetükre is odafigyelnek. Forradalmian új formuláikkal ötvözik a fenntarthatóságot és a csúcstechnológiát, gyors kötési időt garantálnak, és precízebb applikálási lehetőséget biztosítanak. A végeredmény így minden alkalommal tökéletes, legyen szó akár finom részletekről, akár merészebb ötletekről.

Bővebb információ: https://bandinails.hu/

bandi, koromlakk, gellakk, koreai, koromlakk, koromapolas, vegan, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések