Post Image

A SZABADSÁG KIFINOMULT SZINONIMÁI A KÖRMÖKÖN

Rúzs & Más / 2018-01-11

Vannak olyan kozmetikumok, amelyek soha nem mennek ki a divatból – legfeljebb rövidebb időszakokra kicsit háttérbe szorulnak, hogy aztán az árnyékból a fényre kilépve folytathassák diadalmenetüket. A bőr árnyalatához közelálló körömlakkok tipikusan ilyenek. A professzionális amerikai körömmárka, a CND bemutatja a kellemes, bőr színű árnyalataikat, amelyek az új CND™ Nude kollekcióban kaptak helyet. A négy darabból álló kollekció a nőiességet jeleníti meg, egy adag eleganciával és egyszerű klasszikus megjelenéssel. A krémes, nude árnyalatok – Uncovered, Unlocked, Unmasked és Unearthed – magabiztossággal és csillogással társulnak.

CND Nude kollekció, rúzs és más

“A nude a tökéletes szín arra, hogy extra magabiztosságot adjon egy nőnek” – mondja Jan Arnold, a CND társalapítója és művészeti vezetője. A krémes kollekció négy különböző színt tartalmaz, így mindenki talál a bőrszínével harmonizálót, de akár mind a négyet is kipróbálhatjuk a mini méreteket tartalmazó szettnek köszönhetően.

A CND™ Nude kollekció az alábbi négy új színt
tartalmazza, amelyek elérhetőek SHELLAC™ és VINYLUX™ verzióban is:
• CND™ Uncovered— a bőr tónusú árnyalat sokak kedvence lesz, mert kifinomult és tiszta érzést vált ki.
• CND™ Unlocked— ez a krémes mályva finom és nőies megjelenést kölcsönöz. Azoknak tökéletes, akik a merész árnyalatokat szeretik.
• CND™ Unmasked— felmelegít vagy tompít a lágy réz árnyalatával, amely bármikor és bárhol jól néz ki.
• CND™ Unearthed— a nőiességet hozza felszínre ez a csúcsminőségű és szexi gránit szürke árnyalat. (Ezt az árnyalatot viseli a nyitókép modellje)

CND Nude kollekció, rúzs és más

A Nude Kollekció már elérhető elérhető a CND Nail Lounge-ban és a viszonteladóinál. Az újdonságok még sok más gyönyörű árnyalat mellet megvásárolhatók a www.shop.naillounge.hu oldalon (Vinylux 2990 Ft, Shellac 5990 Ft).

Kapcsolódó bejegyzések