Post Image

MEGÉRKEZETT LILU TUDATOS TESTÁPOLÁSI RUTINJA

Rúzs & Más / 2022-11-29

Lilut eredetileg műsorvezetőként ismerhettük meg, és láthatjuk mai napig a képernyőn, ám az utóbbi években egyre meghatározóbbá vált  a hazai szépségápolási trendeket diktáló véleményvezérként is. Most saját, forradalmi termékcsaládjával jelentkezik, amely a magyar hölgyeket is bevezeti a tudatos testápolás világába.

Kovalcsik Ildikó „Lilu” online felületei és tavaly megjelent Rutin című könyve egyaránt mankót nyújtanak többszázezer magyar nőnek, akikre bizony ráfér a segítség, hiszen számtalan szépségápolási termék közül választhatunk, akár webáruházakból, akár a drogériák polcairól válogatunk. Többek között Lilu is hozzájárult ahhoz, hogy Magyarországon trend lett a tudatos bőrápolás. Lilu most bemutatkozó termékcsaládja, a Body + ME mérföldkő a hazai szépségápolási termékek történetében.

lilu, body+me, testapolas, tudatos, testapolasi rutin, bortipus, egyedi, ruzs es mas

„A tudatos bőrápolás itthon még elsősorban a tudatos arcápolást jelenti, viszont a nemzetközi trendek egyértelműen jelzik, hogy egyre inkább fókuszba kerül a tudatos testápolás is. Ezzel együtt pedig megjelent az az igény, hogy nem csak az arcunkra, hanem a testünkre is lehessen a bőrünk igényeihez passzoló rutinunk. Ebben segít a Body + ME” – árulta el Lilu a termékcsalád kapcsán.

„Hosszú évek óta én rendelem az árut a webshopomba, válogatom a termékeket, tesztelem őket. Megtanultam és tapasztaltam, hogy mi van egy-egy termékben, és az mitől jó vagy rossz, hogy kell kialakítani egy rutint” – meséli az új márka megszületése kapcsán az RTL műsorvezetője. „Már sokszor felmerült az online közösségemben is egy saját termékcsalád ötlete, a követők régóta várják. 10 éve ez a folyamat fedi le az életem nagyrészét, így eljött az ideje ennek a lépésnek is.”

lilu, body+me, testapolas, tudatos, testapolasi rutin, bortipus, egyedi, ruzs es mas

Lilu kiemelte, bár a tudatos testápolás egy új trend a nagyvilágban is, de a legnagyobb újító, tudatos bőrápoló márkák hosszú évek óta készülnek, arra, hogy kiadják ezeket a termékeket, melyek nemzetközi szinten is most kezdenek elterjedni. „Ez a trend letarolja a világot a következő években. Bár az arc van szem előtt, a test bőrének öregedése, problémái is ugyanúgy léteznek, és sokszor megegyeznek az arc fő problémáival. A hatóanyag alapú bőrápolás működik, ezt most már tudjuk, ideje alkalmazni nem csak az arcon, hanem a testen is.

A Body + ME önmagukban is hatékony termékeiből bárki összeállíthat magának egy egyszerű, kétlépéses otthoni testápoló rutint, amelyet személyre szabhat a bőre igényeihez igazodva. A termékcsalád normál, száraz, érzékeny, napkárosodott – pigmentfoltos, érett, valamint zsíros és problémás bőrre egyaránt kínál alternatívát. A termékek nem tartalmaznak sem mesterséges illatanyagot, sem színezéket, kifejezetten hatóanyagfókuszú formulákkal segítenek egészségesebbé és szebbé tenni a bőrt.

lilu, body+me, testapolas, tudatos, testapolasi rutin, bortipus, egyedi, ruzs es mas

A testápoló termékcsalád 7 termékből áll: 4 cleanser (lemosó) és 3 treatment (kezelés). Ezek közül egyet-egyet illeszthetünk a rutinba a várt eredmény eléréséhez. Így első lépésben tisztítjuk és előkészítjük bőrünket, második lépésként pedig a kezelés és hidratálás következik.

A Body + ME termékcsalád a Rossmann áruházaiban és a Liluland webshopjában érhető el.

lilu, body+me, testapolas, tudatos, testapolasi rutin, bortipus, egyedi, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések