Post Image

A BŐRÖM MÉG SOSEM VOLT ILYEN SZÉP, MINT A LANCÔME ÚJDONSÁGÁTÓL

Rúzs & Más / 2021-09-22

Nagyon szerencsés vagyok, mivel sok kiváló kozmetikum fordul meg a fürdőszobapolcomon és kedvemre tesztelhetem őket. Itt a blogon rendszeresen be is számolok róluk a “Kipróbáltam” cikkeimben, megosztva tapasztalataimat a Rúzs és Más kedves olvasóival, követővel. Az elmúlt pár hétben a Lancôme csúcstermékeit, az Absolue szérumot és arckrémet tesztelhettem, és azt kell mondjam, minden eddigi bőrápolási rutinomon túltettek! A bőröm sosem volt ilyen szép: egyenletes, ragyogó, ráncmentes. Mindig “vakon” szoktam tesztelni a termékeket, hogy ne befolyásoljanak a termékkel kapcsolatos információk. Most, hogy utánaolvastam minden világos: a most bemutatásra kerülő arcápoló az elmúlt időszak legjelentősebb újdonsága, a luxuskategória felső régiójából!

ÁTTÖRÉS AZ ÚJGENERÁCIÓS LUXUS BŐRÁPOLÁS TERÉN

Már 1965 óta a Lancôme Absolue testesíti meg a francia luxus bőrápolás kvintesszenciáját. Idén a Lancôme Absolue egy újabb határt lépett át és belépett az újgenerációs bőrápolás területére. Ez a lenyűgöző áttörés a Skin Longevity Science: egy ígéretes tudományos terület, mely a molekulák szintjén segít lassítani az öregedés folyamatát. A Lancôme büszkén mutatja be az új Absolue The Serum-ot, mely az Absolue örökségét tiszteletben tartva most az öregedési folyamatot új szemszögből megközelítve értelmezi.
A Lancôme laboratóriumai a természet erejét vették alapul: az Absolue Perpetual Rose összetevőt. A dél-franciaországi Valensole-fennsík kivételes vidékéről származó, kézzel szedett rózsák különleges molekuláris frakcióinak millióit koncentrálták az új Absolue The Serum arcápolóban. Az Absolue The Serum azzal a céllal jött létre, hogy az epidermális sejtmegújulás folyamatát felgyorsítsa a láthatóan fiatalosabb, feszesebb, teltebb és ragyogóbb bőrért. Az Absolue The Serum kipróbálása olyan élmény, akár egy pazar, fiatalító kozmetikai kezelés.

Bemutatkozik a Skin LongevityScience, azaz A Bőr Hosszú Életének Tudománya

A Longevity Science célja az emberi élet hosszának növelése – ennek megértése a molekuláris öregedési folyamat mély ismerétén alapszik. Alapvetően az öregedést úgy is meghatározhatjuk, mint az idő múlásával bekövetkező funkcionális leépülést, mely testünk minden sejtjét érinti. Bőrünk az idő múlásával veszít ragyogásából. Az áttörő Longevity Science-nek köszönhetően viszont hatékonyan léphetünk fel az öregedés látható jelei ellen, felgyorsítva a sejtmegújulást és ezáltal hosszabb távon fiatalosnak látszó bőrt elérve.

A Lancôme laboratóriumok, a Longevity Science terén folytatott, új megoldásokat kereső kutatásaik során beazonosították az AMPK1-t: egy molekulát, mely a tudományos szakértők köreiben úgy ismert, mint a „hosszú élet bekapcsoló gombja” vagy a „fiatalság bekapcsoló gombja”. Az AMPK minden egyes sejtünkben megtalálható. Képes lassítani az öregedés folyamatát és tovább megőrizni a fiatalságot.

A Longevity Science áttörő felfedezésével felvértezve, a Lancôme egy olyan hatékony, növényi vegyületekben gazdag természetes összetevőt helyezett a középpontba, mely képes a bőrt fiatalon tartó folyamatok bekapcsolására. Ez az áttörést hozó összetevő az Absolute Perpetual RoseTM , mely az AMPK-t bizonyítottan aktiváló aktív összetevő. A páratlan és erőteljes fiatalságaktiváló Absolute Perpetual RoseTM most egy új rózsafa kivonattal kombinálva különösen hatékonyan lép fel az oxidatív stressz ellen.

Lancôme Absolue The Serum

A Perpetual RoseTM életereje a szabadalmazott zöld technológiai folyamat révén kerül az új Absolue The Serum formulájába. Ez a zöld technológia CO2-t használ a rózsa hatékony, regeneráló hatású molekuláinak kivonására, miközben kizárólag minimális mértékű rózsa biohulladékot termel. A természettel harmóniában kivonásra került, több milliónyi regeneráló hatású Perpetual RoseTM molekula frakció minden egyes üvegben megtalálható.

A Lancôme megalkotta a szabadalmazott Grand Rose ExtractsTMkivonatot, a rózsa szívéből kinyert aktív molekulák páratlan elegyét. A rózsa leghatékonyabb részeit vegyítve, a Lancôme magas teljesítményű aktív összetevőket biztosít az optimális epidermális regeneráció érdekében. A Perpetual RoseTM kivonat, mely a Grand Rose ExtractsTM kivonatban is megtalálható, 50-szer koncentráltabb, és bizonyítottan segít aktiválni a „fiatalság kapcsolójaként“ ismert AMPK-t.

Az Absolue The Serum új módot teremt az epidermális sejtmegújulási folyamat felgyorsítására és segít megtartani a
bőr fiatalos, telt, feszes és ragyogó jellegét. Minden egyes cseppjével hosszantartó ragyogást kínál és hatékony segítséget nyújt az öregedés látható jeleinek csökkentésében. A sejtmegújulás felgyorsul, a bőr védőrétege megerősödik. Akár 4 hét után, a bőr fiatalosabbnak tűnik és érződik.

lancome, absolue, the serum, absolue the serum, luxus, arcapolas, skincare, borfiatalitas, antiaging, apmk, longeviti sience, bororegedes, rugalmasito, ranctalanito, ruzs es mas, kiprobaltam

Az Absolute The Serum üveg tégelye és utántöltője

Az Absolue The Serum egyszerre segít késleltetni és csökkenteni az öregedés jeleit, a bőrt új sejtek millióval feszesebbé, simábbá, teltebbé és fiatalságtól ragyogóvá téve. A látványos, gyors teljesítmény nem mindennapi elbűvölő illattal és finom, selymes textúrával társul: a bőrápolási rutin a nap valódi fénypontja a kivételes Lancôme Absolue bőrápolókkal!

A fenntarthatóság fontos szempont 

Az Absolue The Serum a bizonyítéka annak, hogy egy luxus bőrápoló termék nyújthat kitűnő eredményeket úgy, hogy közben fenntartható is. Értékes, újratölthető csomagolásban érkezik, mely újrahasznosított üvegből készült a műanyagtermelés csökkentése érdekében.

A bőr hosszan tartó fiatalságát megcélozva és a fenntarthatósághoz hozzájárulva, az Absolue The Serum utat nyit az újgenerációs, fenntartható luxus bőrápolás előtt.

A Lancôme Absolue Soft Cream 

lancome, absolue, the serum, absolue the serum, luxus, arcapolas, skincare, borfiatalitas, antiaging, apmk, longeviti sience, bororegedes, rugalmasito, ranctalanito, ruzs es mas, kiprobaltam

Csodaszép tégely, mesés, lágy krém, amitől a bőr új életre kel! Legalább annyit tudnék mesélni róla, mint a csodaszérumról – a kettő együtt tényleg a bőrápolás csúcsa! Ez a film szépen bemutatja a  Lancôme Absolue Soft Cream  lényegét:

 

 

Kapcsolódó bejegyzések