Post Image

MÉG A FÉRFIAK BŐRE IS ÖREGSZIK!

Rúzs & Más / 2018-09-04

Azt tartja a mondás, hogy csak a nők korosodnak, a férfiak ezzel szemben érnek. Le kell szögeznünk azonban, hogy ez nyilvánvalóan nem igaz: a férfiak arcbőre is mutatja a mindennapi stressz és a bőröregedés jeleit – szerencsésebbeknél kicsit később, mint a hölgyeké.

Ahogy a nők már a húszas éveikben igyekeznek a különféle kozmetikumok segítségével megelőzni a ráncok kialakulását, úgy a férfiaknak is szükségük van ehhez hasonló készítményekre a kisimult, feszes bőr megőrzése érdekében.  Ehhez mindössze napi pár perc és praktikus, kifejezetten a férfiak bőrére kifejlesztett, könnyen felszívódó formulák szükségesek. A Vichy Homme Hydra Mag C+ arckrém magnéziummal és C-vitaminnal élénkít, energiát ad és küzd a fáradtság jelei ellen. Szemkörnyékre is alkalmazható, a karikák és táskák ellen. A Vichy Homme Liftactiv arckrém AHA és hialuronsav segítségével aktív ránctalanító hatást biztosít és alaposan hidratál a feszesebb, ragyogóbb bőr érdekében. Mindkét arckrémet érzékeny bőrű férfiak is használhatják.

VICHY HOMME HYDRA MAG C+ hidratáló arcra és szemkörnyékre
Magnéziummal és C-vitaminnal a bőrfelszíni ráncok és a fáradtság látható jelei, azaz fakó arcbőr, szem alatti táskák és sötét karikák ellen.
Praktikus, mivel egyúttal a szemkörnyéket is ápolja! Energiával tölti fel a bőrt, csökkenti a fáradtság jeleit, tónust adva a bőrnek.
Érzékeny bőrű férfiak is használhatják. Ajánlott fogyasztói ára: 7 899 Ft / 30 ml

Vichy Homme Hydramag C

VICHY HOMME LIFTACTIV arckrém ránctalanító hatással
Aktív ránctalanító és fáradtság elleni hidratáló arckrém férfiaknak. Érzékeny bőrű, a ráncok ellen küzdő és a fáradtság jeleit magukon viselő férfiak számára ajánlott. Mindazoknak, akinek problémát jelent a ráncok megjelenése, a kiszáradt bőr vagy a fakó arcszín. Ajánlott fogyasztói ára: 6 099 Ft / 75 ml

Vichy Homme liftactiv, férfibőr, anti-aging, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések