ROCKOS TEKINTET A MAYBELLINE ŐSZI ÚJDONSÁGAIVAL

Rúzs & Más / 2016-09-14

A Maybelline tavaly bevezetett Nude palettái nagy sikert arattak. A lágy pasztell színek variációiból mindenki igényei szerint elkészíthette a hozzá illő szemsminket. A Nude paletta most újragondolva, fémesen csillogó merész színekkel tér vissza, a The Rock Nudes palettában. Mostantól nincs lehetetlen, a különleges, fémesen ragyogó rockos színekkel csak a kreativitás szabhat határokat a sminkelésben!

Maybelline The Rock Nudes paletta

Rázzuk fel a hétköznapokat az új paletta 12 különleges fémes csillogású árnyalatával a merész, füstös színektől a hideg tónusú természetesekig, melyek végtelen kombinációjával minden alkalomra könnyedén elkészíthetjük a tökéletes sminket. A selymes textúrát könnyű eldolgozni, a pigmentált színek pedig sokáig tartanak.
Próbáljuk ki és legyünk természetesen merészek! Ajánlott fogyasztói ára: 4 999 Ft

Emily Didonato a Rock Nudes paletta csodás modellje

Emily Didonato a Rock Nudes paletta csodás modellje

A The Rock Nudes paletta mellet a Maybelline bemutatja az új Lash Sensational Luscious szempillaspirált, mely gyönyörűen ívelt, hosszú szempillákat varázsol. Az értékes olajokkal dúsított új formulának köszönhetően a szempillák puhábbaknak és dúsabbnak látszanak a legyezőszerű kefe pedig gyönyörűen íveli és szétválasztja a pillákat. Az eredmény? Hosszú ívelt pillák szempilla-göndörítő nélkül. Az optimális hatásért mozgassuk a szempillaspirál keféjét, hogy elérjük még a legapróbb pillákat is. A csábító tekintet garantált. Ajánlott fogyasztói ára: 2 499 Ft

Maybelline Lash Sensational Luscious

Maybelline Lash Sensational Luscious

Kapcsolódó bejegyzések