Post Image

XS-BŐL XL – HOZD KI MAGADBÓL A MAXIMUMOT!

Rúzs & Más / 2017-10-13

Az Amway bemutatja az új, XS™ Sports Nutrition termékcsaládot, ezzel bővítve portfólióját a sport táplálék-kiegészítő kategóriában.

Az XS Sports Nutrition újdonságai felkészítik szervezetünket arra, hogy a legtöbbet hozzuk ki az edzésekből, legyen szó hobbiról vagy akár versenysportról. FELTÖLT, FENNTART, ÚJRATÖLT: a sportitalokból, fehérjeporból és fehérjeszeletekből álló XS Sports Nutrition termékcsalád minden fontos tápanyagot tartalmaz, amire szükség lehet sportolás előtt, alatt és utána is.

Amway XS Sports Nutrition

A testedzés előtt szükséges, legfontosabb tápanyagokat tartalmazó XS™ Pre-Workout Drink az optimális energiaszint elérésével hozzásegít a még jobb teljesítmény eléréséhez. A sportital speciális Triple Energy Blend keveréket tartalmaz.

Amway XS Sports Nutrition

Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k) testedzés közben segítik az izmok energia-utánpótlását, míg a kreatin gyors energia formájában üzemanyaggal látja el az izmokat. A létfontosságú B-vitaminok (B1/B2/B3/B5/B6/B9/B12) pedig energiát biztosítanak, és késleltetik a kifáradást, így még jobb teljesítményt érhetünk el. Az ital C-, E-vitamint és cinket is tartalmaz, melyekkel felkészíti a sejteket az edzés okozta oxidatív stressz elleni védekezésre.

Fogyasztás: Oldjuk fel 1 tasak tartalmát ízlés szerint 300-500 ml vízben, majd keverjük össze egy keverőpohárban. 30-60 perccel az edzés előtt fogyasszuk el. Ajánlott fogyasztói ára: 10 500 Ft/ csomag (15 tasak)

Az XS Electrolyte Drink hatékonyan oltja a szomjat és tökéletesen hidratálja szervezetünket. A sportital 5 elektrolit kiegyensúlyozott keverékével pótolja mindazt, amit szervezetünk edzés közben elveszít.

Amway XS Sports Nutrition

A lassan és gyorsan felszabaduló szénhidrátokkal még tovább edzhetünk és később fáradunk el. A narancs-lime ízesítésű XS Electrolyte Drink emellett Guarana, maca gyökér és quercetin speciális hármas keverékét is tartalmazza, ezzel is támogatva mentális és fizikai teljesítményünket.

Fogyasztás: Oldjuk fel 1 tasak tartamát hipotóniás ital elkészítéséhez 500 ml vízben vagy izotóniás ital elkészítéséhez 400 ml vízben. Edzés közben vagy utána fogyasszuka el. Ajánlott fogyasztói ára: 6 400 Ft /csomag (15 tasak)

A praktikus, útközben is elfogyasztható XS™ Fehérjeszeletek célzott fehérjekeverékkel (20 g) járulnak hozzá a tiszta izomnövekedéshez. A gyorsan és lassan emészthető fehérjék elősegítik az izmok egyenletes regenerálódását. Minden szelet szelént is tartalmaz, mely segíti megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől. A minőségi összetevőket tartalmazó szelet magas rosttartalommal rendelkezik (a napi rostbevitel 50%-át fedezi), és hozzáadott cukrot nem tartalmaz. A fehérjeszeletek karamella-vanília és csokoládé ízesítéssel kaphatók.

Amway XS Sports Nutrition

Fogyasztás: Edzés után fogyasszunk el egy ízletes, tápláló XS™ Fehérjeszeletet a megfelelő regenerálódás érdekében. Ajánlott fogyasztói ára: 10 600 Ft/ csomag (12 szelet)

XS Magnézium Sticks (Electric Lemon ízesítéssel) csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez és az izmok normál működéséhez. A granulátum a szájban oldódik, víz nélkül bevehető, így útközben is fogyasztható. Ajánlott fogyasztói ára: 3 600 Ft/doboz (30 tasak)

Amway XS Sports Nutrition

Kapcsolódó bejegyzések