Post Image

HOSSZAN TARTÓ RÚZSOK “A VÖRÖS EREJE” KOLLEKCIÓBAN

Rúzs & Más / 2016-12-31

A vörös színhez az erő, a motiváció és a szenvedély jelentések társulnak, amelyek mind a magabiztos, vonzó nő tökéletes jellemzői. A Max Factor új Lipfinity kollekciójával, “ A vörös erejével” a nők magabiztosnak és vonzónak érezhetik magukat, hiszen egy olyan vörös rúzs kollekciót tárnak eléjük, amelyben telt és finom árnyalatokat, valamint selymesen puha és hosszantartó ajakrúzsokat találnak.

A Lipfinity kollekció összesen 34 árnyalatot, ebből 12 vörös árnyalatot tartalmaz, három különböző kivitelben. Max Factor “A vörös ereje” kollekcióval mindenki megtalálhatja a saját vörös színét, amely nagy változást okoz megjelenésünkben és hosszan tart. Szűcs Adri, a Max Factor vezető sminkmestere így vélekedik a kollekcióról:
“A vörös ajkak akkor mutatnak igazán jól, ha kontúrjuk hibátlan, éles, az ajkakon a szín egyenletes. A precizitást és időt igénylő munkához olyan rúzst érdemes választani, amely több órán át is megőrzi azt az állapotot, ahogy elkészítettük. A Lipfinity kollekcióból választva biztosak lehetünk abban, hogy sminkünk még eves-ivás után is éppúgy ragyog, mint amikor a tükör előtt elkészítettük sminkünket.”

Lipfinity Long Lasting ajakrúzs
Hosszan tartó ajakrúzs csodás telt árnyalatokkal, krémes állaggal. Az ajkak akár 8 órán át rendkívül puhák és hidratáltak maradnak.
3 új, csodálatos vörös árnyalatával elkészíthetjük a szezon népszerű sminkjét, fókuszban a vörös ajkakkal.
#23 Sienna: csodálatos fáradt rózsaszín a modern glamouros ajak megjelenésért
#53 Garnet: mély pinkes vörös a telt ajakátváltozásért
#66 Scarlet: egyszerű, elegáns, ikonikus árnyalat a klasszikus vörös megjelenésért.

Max Factor Lipfinity rúzsok

Lipfinity 2 lépcsős ajakszín
A Lipfinity 2 lépcsős, ajakszínt és hidratáló ajakápolót tartalmazó összeállításával a Max Factor felforgatta a sminkvilág tartós rúzsról alkotott fogalmát, az egyedi formulát tartalmazó, intenzív ajakszínek akár 24 órán át biztosítanak tartósságot. A legnépszerűbb ajaktermékükkel egész nap csodálatosak maradnak ajkaink. A hidratáló ajakápoló finom fényt biztosít, valamit gondoskodik az ajkak hidratáltságáról.

Max Factor Lipfinity rúzsok

Lipfinity Colour & Gloss
Innovatív kétvégű ajakrúzs, amellyel többdimenziós hatású, telt ajkakat varázsolhatunk magunknak, amely akár 10 órán át tart. A termék két oldalán kétféle szín található: az egyik oldalon egy gazdagon telített, kissé fényes alapszín található, a másik oldalon egy színezett ajakfény található, amely
fényvisszaverő részecskéivel gondoskodik a szuperfényes végeredményről.

Max Factor Lipfinity szájfény

A kifutók vöröse
A nagy divatházak, mint Miu Miu, Victoria Beckham, Dolce & Gabbana 2016-os tavaszinyári kifutóira Pat McGrath a Max Factor globális kreatív igazgatója gazdagon színezett ajkakat készített. Az idei trend a minimálisan kikészített arc és hozzá intenzív, gazdagon díszített ajkak. Minél
teltebb az ajak, annál nagyobb lehetőség van rétegezni a színeket a többdimenziós hatás érdekében. Ha pedig a másik, backstage-ben sokat alkalmazott módszert tekintjük: az ajkakat az ujjunk segítségével sminkeljük, az ajakéleket kevésbé kihangsúlyozva.

A Max Factor Lipfinity “A vörös ereje” kollekció 34 árnyalata már kapható az állvánnyal rendelkező drogériákban.
Javasolt fogyasztói árak: Lipfinity 2 lépcsős ajakszín: 4299.- Lipfinity Color&Gloss: 3999.- Lipfinity Long Lasting ajakrúzs: 3899.-

Kapcsolódó bejegyzések