Post Image

MÁR LÉZERES ZSÍRBONTÁSSAL IS KARCSÚSODHATUNK!

Rúzs & Más / 2022-04-17

Rendszeres sport, állandó diéta, de a makacs zsírrétegek csak nem akarnak leolvadni rólunk? Vannak olyan területek a hason, csípőn, combon ahonnan bármit is tegyünk, a felesleges zsírrétegtől nem tudunk megszabadulni. Ez csak fokozódik a kor előrehaladtával. Erre a problémára ajánlja a Laser&Body szalon újdonságát, a ShapInPulse kezelést.

laser&body, lezer, lezeres zsirbontas, gepi kezeles, testkezeles, karcsosíto, fogyaszto, ruzs es mas

Mit tud az új gép? 

2017-ben jelentek meg az első tudományos dokumentációk, kísérletek a lézeres zsírbontásról, majd ezeket továbbfejlesztve, a ShapInPulse gép 2020-ban debütált az anyacégnél, Olaszországban. Magyarországon elsőként a Laser&Body -ban található meg, így egyedülálló a magyar piacon is. A módszer lényege, hogy a zsírszövet hőmérsékletét 47 fokra emelve növeli a zsírsejtek áteresztő képességét. A lézer a zsírsejtek membránját kipukkasztja, melyek a nyirokrendszer útján távoznak a szervezetből. Ez a kezelés végleges megoldásnak számít, hiszen ezek a zsírsejtek már nem képesek többé működni, terebélyesedni.

laser&body, lezer, lezeres zsirbontas, gepi kezeles, testkezeles, karcsosíto, fogyaszto, ruzs es mas

Ilyen a lézeres zsírbontó kezelés

A ShapInPulse 1060 nm hullámhosszon működő dióda lézeres gép, ami célzott hatással működik a lokális zsírlerakódások ellen. Területileg a hason, csípőn, fenéken, combokon és felkarokon alkalmazható. Gyengéd, fájdalommentes, viszont maximálisan hatékony zsírbontó kezelés, mivel ez nem soft laser, hanem egy hard laser orvos-esztétikai gép, ami rendelkezik a Medical CE tanusítvánnyal. Fontos azt is megjegyezni, hogy pl. a zsírfagyasztással ellentétben itt nem maradnak hegek, égési nyomok, illetve a test is egyenlő mértékben változik a kezelt felületen, vagyis nem lesznek “besüllyedések, lyukak”.

A kezelés menete:
– Minden esetben konzultációval indul, ahol a kontraindikációkat is megvizsgálják.
– Ezután méréseket végeznek, majd lefertőtlenítik az adott területet.
– Fontos, hogy a kezelő és a vendég is speciális lézer szemüveget viseljen
– Miután felhelyezték a lézerfejeket, elindítják a kezelést, ami 30 percig tart.
– Egyszerre 4 db 32 négyzetcentis fej dolgozik. Ezalatt a vendég hűvös érzést tapasztalhat az erős hűtőfejek miatt.
– A kezelés végén minden esetben nyirokmasszázzsal (hullámmasszázs) támogatják a kiürülő salakanyagokat.

Az eredmény: A kezelt területen 3 héten belül több centiméter változás elérhető.

laser&body, lezer, lezeres zsirbontas, gepi kezeles, testkezeles, karcsosíto, fogyaszto, ruzs es mas

Hányszor kell alkalmazni:

A ShapInPulse kezelés alkalmazható kis, közepes és nagyobb zsírpárnákon is. Természetesen ennek megfelelően állítják be a paramétereket.
Egy kúra – függetlenül attól, hogy melyik testrészen dolgoznak- minimum 2, maximum 3 kezelésből áll, amit havonta egyszer lehet végezni. A kezelések között hetente legalább egy hullámmasszázs javasolt. Amennyiben még szükséges lenne az ismétlés vagy a páciens más területet is szeretne kezelni, úgy az 5 hónap kihagyás után lehetséges!

A kezelés ára: 150 000 Ft/alkalom, ami magában foglal 4 hullámmasszázst is

Kapcsolódó bejegyzések