Post Image

MÁR KAPHATÓ LIPTAI CLAUDIA INGLOT SMIKKOLLEKCIÓJA

Rúzs & Más / 2019-10-07

Az óriási termékportfólióval rendelkező Inglot márka koncepciója, hogy szinte végtelen számú megoldást kínáljon a mindennapi arc- és testápoláshoz. Sminktermékeit a legnagyobb divatházak használják különböző kampányaikhoz és a divathetek kifutóin. Elismert márka és népszerű a sminkmesterek és a lakosság körében egyaránt. Az INGLOT lengyel sminkmárkát több mint 25 évvel ezelőtt Wojtek Inglot gyógyszergyári kutatóvegyész alapította. Célja az volt, hogy magas minőségű termékeket hozzon létre elérhető árakon. Ma már világszerte több mint 240 városban, több mint 760 üzletben kapható.

Inglot by Liptai Claudia

Az INGLOT márka folyamatosan olyan nőkkel, influencerekkel, sztárokkal dolgozik mind világszintű, mind lokális együttműködéseiben, akik méltón és hitelesen közvetítik a márka értékeit, üzeneteit. Az INGLOT nő hisz a tradícionális értékekben, de semmiképp sem konzervatív. Sőt nagyon is nyitott, befogadó, modern szellemiségű nő, aki szenvedéllyel kiáll az általa képviselt ügyek mellett, – legyen az a környezetvédelem, az LMBTQ ügy, vagy a nők egyenjogusítása akár – tudatos, eltökélt, valódi értékek mentén éli életét. Tökéletességre törekszik, maximalizmus hajtja, mindenben, amihez nyúl a professzionalizmus tükröződik.

Így volt fantasztikusan hiteles wordwide márkanagykövete Jennifer Lopez, és így lesz itthon méltó sztárkollekciós nagykövete a hazai dívák legnépszerűbbike, Liptai Claudia is.

liptai claudia, clau, inglot, limitált kollekció, smink, sminkkollekció, professzionális, rúzs és más

“Nagy lépés ez az együttműködés a hazai INGLOT életében! Hisszük, hogy általa sok-sok nőnek szerezhetünk örömet, taníthatjuk a szépségápolás, sminkelés csínjára-bínjára, és juttathatunk el számunkra is nagyon fontos üzeneteket! A kollekció összeállításakor arra törekedtünk, hogy egy olyan szettet állítsunk össze, melynek segítségével hétköznapi sminket, alkalmibb, fényűzőbb make-up-ot vagy akár egy kifejezetten elegáns, nagyvilági look-ot is el lehessen készíteni! – foglalja össze az Inglot by Liptai Claudia kollekció lényegét Pap Sára, az Inglot hazai márkatulajdonosa.

liptai claudia, clau, inglot, limitált kollekció, smink, sminkkollekció, professzionális, rúzs és más

A kollekció tartalma
– 1 db nude színű körömlakk
– 1 db fedőlakk
– 1 db száradást segítő folyadék
– 1 db tölthető Flexi paletta
– 8 színárnyalat melegebb és elegánsabb, hűvösebb színárnyalatokkal
– 1 db folyékony highlighter
– 1 db csillám
– 1 db rúzs és szájfény duo
– 1 db matt szájceruza
– 1 db mattra száradó liptint
– 1 db pirosító

liptai claudia, clau, inglot, limitált kollekció, smink, sminkkollekció, professzionális, rúzs és más

Terveik szerint Claudia több szakmai és nagyközönségi eseményen, közönségtalákozón is népszerűsíti kollekcióját! Az Inglot üzletekben Oscar Larion make-up artist segít az érdeklődőknek a kollekció elemeinek használatában, a tökéletes smink elkészítésében.

A kollekció 2019. december 31-ig kapható az INGLOT üzleteiben és webshopjában. (www.inglot.hu)

Az INGLOT termékeket az Európai Unión belül gyártják, így garantáltan állatkísérlet-mentes fejlesztéssel és gyártási technológiával készülnek. Sőt! Speciális igényű vásárlóit vegán termékekkel várja!

 

Kapcsolódó bejegyzések