Post Image

MÁR A TISZTÍTÁSSAL HIDRATÁLD A BŐRÖD!

Rúzs & Más / 2020-07-31

Az alapos tisztítás a legelső lépés a hatékony arcápolásban, melynek során eltávolítjuk a nap vagy az éjszaka folyamán felgyülemlett szennyeződést, sminket, izzadtságot és faggyút, így előkészítjük a bőrt az ápolásra. Tudjuk, hogy a tiszta arcbőr jobban felszívja a bőrápoló termékek aktív hatóanyagait és tudományosan bizonyított tény az is, hogy a megfelelően megtisztított és hidratált bőr könnyebben lélegzik és hatékonyabban fogadja be az oxigént. A tisztítás különösen fontos az aknéra hajlamos bőr számára, mivel segíti azt az egészséges egyensúly fenntartásában és támogatja a természetes regenerálódás folyamatát.

Az új köntösbe bújtatott Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] termékcsalád tagjai azonban ennél is többet tudnak: már a tisztítás során hidratálják a bőrt.

Kíméletes összetétel, aktív hatóanyagok

Optimális arctisztítás száraz, feszülő és húzódó érzés nélkül? Lehetséges! Az Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] termékcsaládjának arctisztítói teljes körű megoldást kínálnak még az érzékenyebb bőrtípus számára is. A természetazonos hatóanyagok innovatív összetételének köszönhetően hatékonyan távolítják el a sminket, frissítik a bőrt, miközben segítenek fenntartani annak természetes hidratációs egyensúlyát, így megóvják azt a kiszáradástól. A készítmények három aktív hatóanyag kombinációját tartalmazzák: az APG-komplex hatékonyan, mégis rendkívül gyengéden tisztít, a glüko-glicerol természetes eredetű hidratáló, míg a hialuronsav nagy nedvességmegkötő kapacitású bőrápoló. Az Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] arctisztító termékeinek rendszeres használatával a bőr újra fellélegzik, láthatóan üdévé, rugalmassá és puha tapintásúvá válik, valamint felkészül a további arcápolásra.

eucerin, dermato-clean, hidratáló, arctisztítás, micellás víz, tisztítótej, hyaluron, 3in1, arclemosó, rúzs és más, sminklemosó

A gyengéd Kímélő Arctisztító Tej puha tapintású bőrt eredményez, a Micellás Arclemosó alaposan eltávolít minden sminkmaradványt, belértve a szemsminket is. Kontaktlencse viselőknek ez utóbbit ajánlom, mert akkor sem okoz irritációt, ha véletlenül belekerül a szembe:

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] 3 az 1-ben Micellás arclemosó
– Hatékonyan távolítja el a sminket és szemfestéket
– APG-komplexet tartalmaz, így kíméletesen és alaposan tisztítja meg a bőrt
– Hialuronsav és glüko-glicerol tartalmának köszönhetően hidratál, megóvja a bőrt a kiszáradástól
– Szappan-, és illatanyagmentes
– Klinikai tesztekkel igazoltan használható érzékeny bőrre és a szem környékére is
– Kontaktlencsét viselők is biztonsággal használhatják
200 ml, ajánlott fogyasztói ára: 3 490 Ft
400 ml, ajánlott fogyasztói ára: 4 990 Ft

eucerin, dermato-clean, hidratáló, arctisztítás, micellás víz, tisztítótej, hyaluron, 3in1, arclemosó, rúzs és más, sminklemosó

Kapcsolódó bejegyzések