Post Image

MAKULÁTLAN TISZTASÁG BŐRKÍMÉLŐ MICELLÁKKAL

Rúzs & Más / 2017-08-31

Te is szereted az érzést, amikor arctisztítás után teljesen felfrissül a bőröd, szinte fellélegzik? A hatékony bőrápolás évszaktól és kortól függetlenül rendkívül fontos. Első lépése az alapos tisztítás, hiszen a megfelelően megtisztított és hidratált bőr könnyebben lélegzik és hatékonyabban fogadja be az arcápolók hatóanyagait. Az Eucerin DermatoCLEAN termékcsalád arctisztítói minden bőrtípuson alkalmazhatóak, a 3 az 1-ben Micellás arclemosó pedig klinikai tesztekkel igazoltan érzékeny bőrön és a szem környékén is használható. A termék eltávolít minden vízben oldódó sminket és egyéb szennyeződést, valamint engedi a bőrt lélegezni. Használata gyors és kényelmes, hiszen vízre sincs hozzá szükség.

Három aktív hatóanyag innovatív kombinációját tartalmazza: az APG-komplex hatékonyan, mégis rendkívül gyengéden tisztít, a Glüko-glicerol természetes eredetű hidratáló, míg a Hialuronsav nedvességmegkötő bőrápoló összetevő. Ráadásul egy flakon ezentúl még tovább tart, mivel már nagyobb, 400 ml-es kiszerelésben is kapható.

Eucerin DermatoClean micellás arclemosó

Az Eucerin DermatoCLEAN 3 az 1-ben Micellás arclemosót bátran használhatjuk reggelente és esténként is. Reggel a faggyút, zsíros anyagot kell eltávolítanunk, melyet a bőr természetes módon termel éjszaka a kiszáradás ellen, a nap végén pedig nemcsak a faggyútól, hanem az izzadságtól és a sminktől is megszabadítjuk bőrünket. Vigyük fel egy vattakorongra a tisztítót, majd gyengéden töröljük át a szem környékét, az arcot, a nyakat, sőt a dekoltázst is. Mindezt addig ismételjük, amíg a vattakorong tiszta nem marad. Az eredmény érezhetően tiszta bőr, mely észrevehetően puhává és rugalmassá válik.

Készítsd elő te is alaposan a bőrödet a további arcápolásra!

Eucerin DermatoCLEAN 3 az 1-ben Micellás arclemosó

▼    minden bőrtípusra
▼    eltávolítja a sminket és egyéb szennyeződéseket, valamint engedi a bőrt lélegezni
▼    gyors és kényelmes használat
▼    aktív hatóanyagokat tartalmaz: APG-komplex, Glüko-glicerol, Hialuronsav
▼    illatanyag-, alkohol-, színezőanyag-, paraben-, és anionos felületaktív anyagoktól mentes
▼    szemorvosok által tesztelt termék
400 ml, ajánlott fogyasztói ár: 4.990 Ft

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések