Post Image

MAHÓ ANDREA ERDÉLYI ELŐADÓI KÖRÚTON

Rúzs & Más / 2023-05-23

A Jászai Mari díjas, Artisjus,- eMeRTon díjas színésznő és énekesnő, Mahó Andrea folytatja erdélyi turnéját  magyar lakta községekben és városokban. Az előadások során a világirodalom legszebb és legismertebb musical és operett dalait adják elő Csengeri Attila, Simon Panna Bogi és Jenei Gábor társaságában.

A Musical-Operett gála garantáltan felejthetetlen élményt nyújt a közönségnek, hiszen a legnépszerűbb musicalekből válogatott dalok mellett az operett rajongói sem maradnak ki.

A  miniturné alatt két helyszínre elviszik a  1920-as évek orfeumi hangulatát is a Haccacárét  így mindenki számára emlékezetes és felejthetetlen lesz,  a hangulatos estet Dr. Kael Norbert zongoraművész játéka és humor is fűszerezi.

Mahó Andrea és vendégei már nagyon várják, hogy találkozzanak az erdélyi közönséggel, és megoszthassák velük a mesés magyar  zenék varázsát. Az előadások nemcsak a minőségi szórakozást és a kiváló dalokat ígérik, hanem az együttlét örömét és az élmények gazdagságát is. Aki teheti, ne hagyja ki az alkalmat, és élvezze ezt a fergeteges koncertsorozatot, amely a zene szeretetéről és a magyar kultúra megőrzéséről szól!

Az előadások időpontjai és helyszínei a következők:

Április 13- Margitta, Művelődési Ház, Musical-Operett Gála

Május 19- Zilah, Zilahi Vigadó, Musical-Operett Gála

Június 9- Dés, Arta Kultúrotthon- Haccacáré

Június 10- Máramarossziget, George Enescu Zeneiskola Díszterme- Haccacáré

Június 14-Nagyenyed,  Bethlen Gábor Kollégium Díszterme-Musical-Operett Gála

maho andrea, operett, musical, gala, fellepes, turne, koncert sorozat, erdely, romania, programajanlo, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések