Post Image

MAGYAR GRILLSAJTOK NEMZETKÖZI SZÍNVONALON

Rúzs & Más / 2019-06-12

A grillezés itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ha grillételekre gondolunk, elsősorban a húsok ugranak be, másodsorban a grillezett zöldségek és csak keveseknek jutnak eszébe a grillsajtok. Ez valószínűleg nem is véletlen, mivel az itthon korábban kapható grillezésre szánt “sajtkészítményekben” sokan csalódhattak gumis állaguk, jellegtelen ízük miatt. Bevallom, mi nagy sajtrajongó létünkre a szomszédos Ausztriában szereztük be a grillezésre, sütésre szánt sajtokat. Azonban nemrégiben alkalmunk nyílt megkóstolni a Tihany és Karaván márkák grillverzióját, és újra kerek lett a világ! A megszokott hazai ízeket és minőséget most már ebben a formában is élvezhetjük, sőt az idei évtől három új ízzel is bővült a választék.

A Karaván és a Tihany sajtok kategóriájuk legnépszerűbb, legismertebb hazai sajtmárkái, így nem csoda, hogy azok kifejezetten grillezésre kifejlesztett verziói is a
márkáktól már jól megszokott sajtélményt nyújtják. Ezekkel a sajtokkal bármely grillpartin élvezhetjük a megszokott krémes karaktert, szemben a legtöbb grillsajt
gumis, fogcsikorgatós jellegével. Ugyanis a grillezést követően a sajtok külsején a sajtfajtákra jellemző kellemes kéreg, belül pedig lágy belső alakul ki.

grillsajt, karaván, tihany, camembert, grill, sajt, savencia, rúzs és más, húsmentes, vegetáriánus

A valódi bükkfával füstölt Karaván Grillsajt és az egyedi fűszerkeverékkel ízesített Tihany Grill Camembert az idei grillszezonban három új termékkel egészül ki.
Az új Karaván Grillkorongok újszerű, praktikus csomagolásának köszönhetően nagyon egyszerű és kényelmes a felhasználása. A könnyen nyitható tégelyből kivéve a sajtot, csak rá kell helyezni a grillrácsra és pár perc alatt el is készül a grillezett fogás. Ráadásul a termék natúr és paradicsom-oregánós ízben is az üzletek polcaira kerül.

grillsajt, karaván, tihany, camembert, grill, sajt, savencia, rúzs és más, húsmentes, vegetáriánus

A Tihany Grill Camembert a már jól bevált fűszeres változat mellett most a pikáns ízeket kedvelők számára kínál új ízvariánst. Az édeskés vörösáfonya-lekvár kellemesen kiegészíti a tejszínes Tihany ízvilágot. A megújult Tihany és Karaván grillportfólió révén a mindennapokban is egyszerűen élvezhetjük az ínyenc fogásokat, akár szabadtűzön, akár serpenyőben készítjük el azokat.

grillsajt, karaván, tihany, camembert, grill, sajt, savencia, rúzs és más, húsmentes, vegetáriánus

A Savencia  Fromage & Dairy Magyarország Zrt. (korábbi nevén Pannontej Zrt.) olyan közkedvelt piacvezető sajtmárkák gyártója, mint a Medve, a Tihany Válogatás, a Pannónia, vagy a Karaván. A Savencia Fromage & Dairy vállalatcsoport leányvállalataként széles nemzetközi portfólióval és nemzetközi sajtgyártói tudással is rendelkezik. A vállalat hosszú távú sikeres működésének alapja a kiváló minőségű termékek előállítása, a folyamatos termékinnováció és a szolgáltatások megbízhatóságának fenntartása. A társaság fontos szerepet vállal a hazai sajtfogyasztási kultúra fejlesztésében, valamint az egészséges táplálkozási szokások kialakításában is.

Kapcsolódó bejegyzések