Post Image

MAGYAR FODRÁSZ A NEMZETKÖZI DÖNTŐBEN – SZAVAZZ TE IS RÁ!

Rúzs & Más / 2021-11-18

A L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy a fodrász szakma egyik legrangosabb versenye, amelyben idén a világ minden tájáról több mint 4500 fodrásza vett részt. Az idei megmérettetés fókuszában az utóbbi években töretlen népszerűségnek örvendő hajfestési technika, a francia balayage állt.

A hazai döntőt Tóth Márk nyerte meg, akit beválasztottak a 9 nemzetközi döntős közé. Márknak egy, a pályamunkájához hasonló francia balayage technikával elkészített frizurát kellett elkészíteni a nemzetközi döntőre, modellje pedig a gyönyörű Szabó Zsófi lett. Az eredmény magáért beszél.

szabo zsofi, toth mark, l'oreal professionnel, fodrasz, verseny, nemzetkozi, francia balayage, szavazas, ruzs es mas, nemzetkozi donto

Az 1954-ben először megrendezett Style & Colour Trophy a világon a leghosszabb idő óta megtartott fodrászversenye. A 2021 az első év, amikor a verseny digitális formában történik, így először nyitja meg kapuit a nagyközönség számára, hiszen mi is szavazhatunk kedvencünkre. A szavazásra 2021. november 15-21. között kerül sor a styleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com weboldalon.

Szurkoljunk együtt Tóth Márknak és szavazz Te is, hiszen minden szavazattal közelebb kerül ahhoz, hogy hazavigye a közönségdíjat, ami hatalmas siker lenne olyan országokkal versenyben, mint Ausztrália, az Egyesült Államok, Franciaország, Japán, Kanada, Mexikó, Oroszország vagy Olaszország.

Szavazz Te is Márkra most a https://styleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com/vote-session/selected/1 weboldalon!

Kapcsolódó bejegyzések