Post Image

MAGBA ZÁRT ÉLETERŐ: MÁDARA SZÁRAZ MAGOLAJOK

Rúzs & Más / 2017-11-24

Ha valami kristálytiszta, a természet legkoncentráltabb erejével felvértezett koncentrátummal szeretné bőrét megtisztelni, ne keressen tovább!
A magas minőségű organikus kozmetikumokat gyártó  MÁDARA márkáról egy korábbi cikkünkben beszámoltunk. Legújabb termékvonala, a háromféle SUPERSEED száraz magolaj a minőség záloga, hiszen magas koncentrációjú és hosszantartó hatást biztosító erős és hatékony összetevőket tartalmaz. A SUPERSEED olyan olaj szérum, amely körültekintően válogatott 8-10 féle gyümölcsből és zöldségből származó magolaj-keverék, hatását a sejtek mélyebb rétegeiben fejti ki, hatékonyságát pedig laboratóriumi kísérletek és kutatások bizonyítják. Bennünket is teljesen lenyűgözött rendkívül finom illatával, gyorsan felszívódó, kellemes textúrájával és a bársonyosan puha, ragyogó arcbőrrel, amit maga után hagyott!

Az északi gyümölcsök, zöldségek és gyógynövények apró magjaiból nyert színtiszta száraz magolaj minden cseppje csupa kincs és maga a természet veleje. Ezek az apró magok csupán 1-3%-nyi olajat tartalmaznak, melyet hidegsajtolással nyernek ki. Ez a préseléses módszer pedig különleges összetételű, természetes lipideket eredményez. Belegondolni is nehéz abba, hogy mennyi aprócska magra van szükség egy üvegnyi SUPERSEED olaj szérumhoz!
Ezeknek az arcápoló száraz magolajoknak legfőbb jellegzetessége, hogy 60-80%-ban tartalmaznak Omega 3 és 6 zsírsavakat, és tele vannak antioxidánsokkal, vitaminokkal, polifenolokkal és karotinoidokkal. Enyhítik a bőrirritációt, növelik a bőr rugalmasságát, gátolják a vízveszteséget, erősítik a bőr védekezőképességét. Úgy hidratálják a bőrt, hogy közben nem zsírosítják el azt, nem hagynak zsíros, nehéz érzetet maguk után, hiszen azonnal felszívódnak. Ezért is hívják őket száraz olajoknak.
In vitro és in vivo kutatások is bizonyítják, hogy ezek a magolajok lelassítják a bőr korai öregedéséért felelős folyamatokat, mint például a túlzott vízveszteséget vagy a környezeti ártalmak és az UV sugárzás okozta károkat.
Használhatók este, arctisztítás után, önmagukban vagy reggel pár cseppet a nappali krémbe keverve. Három változatból választhatunk:

Mádara Superseed száraz magolaj

SOOTHING HYDRATION – 8

Nyugtató és hidratáló organikus arcápoló olaj

Fekete ribizli, vörös áfonya, homoktövis, brokkoli, avokádó, zab, csipkebogyó és ligetszépe

Ez a szomjoltó és nyugtató elixír azonnal elősegíti a bőr hidratációját, visszaállítja rugalmasságát és kényelemérzetet biztosít.
A pici, de erős, Omega 3-6 zsírsavakkal megpakolt fekete ribizli és vörös áfonya magok csökkentik a bőrirritációt. A homoktövis bogyója tele van antioxidánsokkal és karotinoidokkal, ez biztosítja a mély táplálást és regenerálódást. A brokkoli, avokádó, zab, csipkebogyó és ligetszépe olajok együttesen küzdenek a bőr szárazsága ellen.
Különösen hatékony száraz, dehidratált, feszes, sérülékeny bőrtípusok, valamint finom vonalak, hámlás, bőrirritáció és száraz foltok esetén.

Mádara Superseed száraz magolaj

RADIANT ENERGY – 9

Ragyogást és energiát adó organikus arcápoló olaj

Fekete áfonya, törpemálna, vörös áfonya, fekete szeder, fekete kömény, petrezselyem, tök, borrágófű és arany jojoba

Ez a koncentrátum ragyogóan fiatallá és sugárzóvá varázsolja a bőrt. A fekete áfonya, törpemálna és vörös áfonya magjaiból származó olajok vitaminban és antioxidánsban rendkívül gazdagok, ami jól kiegészül a fekete szeder, fekete kömény és petrezselyem magolajok revitalizáló hatásával, és mindez körül ölelve a bőr finomságáért és puhaságáért felelős tök, borrágófű és arany jojoba magolajok jótékony hatásával. Ez a szárazolaj koktél szinte azonnal felszívódik a bőrön, ezáltal serkenti a természetes regenerálódást és hidratálást, elősegíti a környezetből származó szennyező anyagok és a stressz okozta ártalmak semlegesítését és újjáéleszti a bőrt.
Különösen hatásos: fakó, fáradt, igénybevett, fénytelen, rugalmatlan és feszes bőrtípusok esetén, vagy az öregedés első jeleinél.

Mádara Superseed száraz magolaj

AGE RECOVERY – 10

Bőrmegújító organikus arcápoló olaj

Paradicsom, berkenye, sárgarépa, vörös áfonya, málna, eper, fekete ribizli, közönséges orbáncfű, homoktövis, csipkebogyó

Hatékony bőröregedést gátló és bőrmegújító készítmény, fiatalítja és megújítja a fáradt bőrt. A paradicsom, a berkenye, valamint a sárgarépa, vörös áfonya, málna és eper magok karotintól duzzadó olaja csökkenti a napsugárzás okozta károkat és újjáéleszti a bőr regenerálódási képességét. A fekete ribizli magjából, valamint a közönséges orbáncfűből és a homoktövisből származó olajok magas antioxidáns tartalma megvédi a bőrsejteket a környezeti ártalmaktól, míg a csipkebogyó olaj hatalmas mennyiségben biztosítja a természetből származó, a bőr öregedését gátló legfontosabb összetevőt, a Pro-retinol A-t.
Különösen jótékony hatást fejt ki érett vagy igénybevett bőrtípusnál, továbbá apró vonalak, ráncok, korral járó foltok, sebhelyek, száraz bőr, és sérülékeny bőr esetén.
Az olajok ára: 15 490 Ft/30 ml

A MÁDARA készítmények az alábbi boltokban érhetőek el:
MÜLLER drogériákban (Budapest Árkád, Szombathely)
www.naturalskin.hu webshop
HOLD Bolt Budapest, NOBLE STORE Budapest, BIOSÉTÁNY Budapest, ORGANIC HARMONY Budapest, MEDILINE Budapest, BRENDON Babaáruház Budapest, BOMBSHOP Szombathely, ELYSIUM Szépségrendelő Pécs/Nagykozár

Kapcsolódó bejegyzések