Post Image

LUXUS SZALON SZOLGÁLTATÁS MÁR OTTHON IS!

Rúzs & Más / 2017-10-20

A Kérastase újonnan vezette be Fusio-Dose HomeLab termékcsaládját, amelynek köszönhetően a FusioDose szalonszolgáltatás luxus élményét most otthonunk kényelmében élvezhetjük. Egyedi, személyre szabott csomag, melyet a fodrász az igényeinknek megfelelően állít össze az azonnal érezhető eredmény érdekében.

Kivételesen gyönyörű haj- bárhol, bármikor!

A Fusio-Dose 2011-es bevezetése óta folyamatosan feszegeti a személyre szabottság határait. A Fusio-Dose a legegyedülállóbb, luxus élményt nyújtó
szalonszolgáltatás a piacon. Frissen kikeverve a fodrász által, minden szolgáltatás személyre szabott a vendég igényeinek maximális kielégítése végett.
20 különböző, személyre szabott megoldás a hosszan tartó eredményért. Azonnal kiemeli hajunk szépségét.

Már a legelső Fusio-Dose szolgáltatás lenyűgöző eredményt ad. A haj azonnal ragyogóbb és élettel telibb. De mindez a szalonban történő hajdiagnózissal kezdődik. A fodrász részletekbe menően kielemzi hajunk legfőbb problémáit és annak szükségleteit. Csakis ezek után kezdődhet a személyre szabott koktél kikeverése. Egyet kiválasztva a 4 koncentrált ápoló összetevőket tartalmazó szérumból valamint egyet kiválasztva az 5 aktív összetevőket tartalmazó boosterből kerül kikeverésre a speciális kombináció.

Kérastase Fusio-Dose HomeLab

Aki kipróbálja a szolgáltatást nem szeretné kivárni a következő szalonlátogatást, hogy újra átélhesse a bársonyosan puha haj érzését, a festett frizura tündöklését. Ezt teszi lehetővé a Fusio-Dose HomeLab, mely ugyanazokat a koncentrátumokat és boostereket tartalmazza, amelyet a fodrász a szalonban használ a szolgáltatás során. Kizárólag a szalonban elérhető csomag, melyet személyre szabottan a fodrász állít össze.

Használata:

Egyszerűen csak nyissuk ki a boostert és a teljes tartalmát nyomjuk bele a koncentrátumba. A pumpás applikátor segítségével, amely minden csomagban megtalálható, egyenletesen eloszlatva vigyük fel törölköző száraz frizuránkra. A felvitel után a Fusio-Dose azonnal bejut a hajszál mélyére. Öblítsük ki majd formázzuk a frizurát a megszokott módon. A Fusio-Dose HomeLab intenzív, teljesen személyre szabott és ultra-hatékony megoldást kínál egy könnyed ápolóba rejtve.

Kérastase Fusio-Dose HomeLab

Elérhető 4 féle koncentrátum (Densifique – láthatóan több textúra, Oleo-fusion – intenzív táplálás, Vita ciment – kevesebb töredezés, Pixelist – fokozottabb ragyogás) és 5 féle Booster (Reconstruction – hajszerkezet építő, Brillance – fény a festett hajnak, Densite – volumennövelő, Nutrition – intenzíven tápláló, Discipline – azonnali kezelhetőség)

Duplázzuk meg a hatékonyságot!

Kapcsolódó bejegyzések