Post Image

A FOG-ÉS SZÁJÁPOLÁS ÚJ LUXUSA HIALURONSAVVAL

Rúzs & Más / 2020-05-18

2018-ban, 7 évnyi fejlesztést és tesztelést követően született meg Németországban az első olyan fog- és szájápolási márka, amely a hialuronsavra épül. A Hylodent egy modern fogápolási koncepciót valósított meg újszerű hatóanyag koncepcióval. A márka prémium minőségű fogápolást nyújt a tudomány élvonalából természetes alapanyagok segítségével. Innovatív összetevői, mint a hialuronsav, xilitol és a probiotikus Lactobacillus reuteri elősegítik az egészséges szájüregi mikrobiom kialakulását, ezáltal a fogak erősek, az íny hosszútávon védett lesz. A Hylodent kiválóan alkalmas a napi száj- és fogápoláshoz, használatával biztosak lehetünk abban, hogy jót teszünk magunknak.

Prof. Dr. Marcel Wainwright, hylodent, szájápolás, fogápolás, prémium, szájvíz, fogkrém, szérum, hialuronsav, rúzs és más

                           Dr. Marcel Wainwright

A márka mögött álló tudós Prof. Dr. Marcel Wainwright, az európai fogászat egyik kiemelkedő alakja. Számos tudományos publikáció szerzője, népszerű előadója és vezetője a haladó szintű képzési kurzusoknak. A német csapat hivatalos orvosa volt a 2008-as és 2012-es olimpián. Innovatív Hylodent termékei vegánok, nem tartalmaznak tenzideket, alkoholt, titandioxidot sem triclosan-t.

Miért a hialuronsav?
A hialuronsav egy csodálatos anyag. Mivel az egész emberi testben természetesen előfordul, a szervezet könnyedén tolerálja.
• Rendkívüli mennyiségű vizet képes megkötni (a saját súlyának ezerszeresét), így segít megőrizni a szövetek nedvességtartalmát.
• Antibakteriális hatású. Szervezetünk kihasználva e tulajdonságát, fertőzéskor nagyobb koncentrációban állítja elő.
• Elősegíti a sebggyógyulást, valamint a sejtregenerációt.

A Hylodent termékcsalád tagjai:

Hylodent fogkrém – napi száj- és fogápolás
A Hylodent fogkrém a hialuronsav és xilitol, valamint olyan speciálisan kiválasztott növényi összetevők hatásosságán alapszik, mint a zsálya és az árnika.
A hialuronsav számos felhasználási módja ismert a gyógyászatban, mivel serkenti a szövetek regenerálódását. Xilitollal és antibakteriális hatású gyógynövényekkel alkalmazva megakadályozza a lyukak és a plakk kialakulásáért felelős baktériumok elszaporodását – habzó, felületaktív anyagok és titán-dioxid nélkül.
Hylodent fogkrém 75 ml ára: 7 999.-Ft

Prof. Dr. Marcel Wainwright, hylodent, szájápolás, fogápolás, prémium, szájvíz, fogkrém, szérum, hialuronsav, rúzs és más

Hylodent íny szérum – célzott, intenzív kezelés

A Hylodent íny szérum célzott, intenzív kezelést nyújt az irritált, sérült íny számára. A hialuronsav hozzájárul a szövetek regenerálódásához. A xilitol megakadályozza a lyukak és a plakk kialakulásáért felelős streptococcus baktériumok elszaporodását. Az íny nedvesen tartásával elősegíti, hogy az jobban tartsa a fogakat.
Hylodent íny szérum 75 ml ára: 8 499.-Ft

Prof. Dr. Marcel Wainwright, hylodent, szájápolás, fogápolás, prémium, szájvíz, fogkrém, szérum, hialuronsav, rúzs és más

Hylodent szájvíz – gondoskodás a fogakról és az ínyről
A Hylodent szájvíz tökéletes kiegészítője a Hylodent fogkrémnek a napi száj- és fogápolás érdekében. Mivel a szájvíz eljut oda is, ahová a fogkrém nem tud, alkalmas az ínytasakok ápolására. Speciális tápláló összetétele a hialuronsavval és xilitollal megakadályozza a lyukak és a plakk kialakulásáért felelős streptococcus baktériumok elszaporodását.
Hylodent szájvíz 500 ml ára: 10 999.-Ft

Prof. Dr. Marcel Wainwright, hylodent, szájápolás, fogápolás, prémium, szájvíz, fogkrém, szérum, hialuronsav, rúzs és más

Hylodent szájspray
A szájspray fő összetevője természetes, hármas-hatású hatóanyag-komplexen alapszik. A klorofil megköti és semlegesíti a kellemetlen szagokat, meggátolja a rossz leheletet okozó baktériumok szaporodását. A nátrium-karbonát, a hialuronsav és a xilitol megcélozza a probléma gyökerét. Az étkezéssel bekerülő ételmaradékok lebontása által szaporodó baktériumok elleni küzdelemmel – a halitózis kialakulásának megakadályozására – a kellemetlen szájszag kialakulása elkerülhető. Kellemes mentosos leheletet biztosít. Kellemes, friss mentolos izű.
Hylodent szájspray 15 ml ára: 5 219.-Ft

Hylodent fogápoló szopogatótabletta – fogápolás útközben
A Hylodent szopogatótabletták ideálisak a fogak és az íny ápolására miközben útonközben vagyunk. Különleges formulájának köszönhetően hialuronsavval, xilitollal és a Lactobacillus reuteri probiotikummal elősegíti az egészséges szájüregi mikrobiom kialakulását. A Lactobacillus reuteri probiotikum pozitív hatással van az immunrendszerre, mivel megakadályozza a káros streptococcus baktériumok elszaporodását. Az egészséges szájüregi mikrobiom megakadályozhatja a lyukak és a plakk kialakulását, valamint mérsékelheti, illetve megszüntetheti a kellemetlen szájszagot. Továbbá a xilitol hozzájárul a fogak természetes remineralizációjához. A Hylodent szopogatótabletták málnás vagy mentolos ízben kaphatóak.
Hylodent fogápoló szopogatótabletta (200 tabletta) ára: 8 499.-Ft

Prof. Dr. Marcel Wainwright, hylodent, szájápolás, fogápolás, prémium, szájvíz, fogkrém, szérum, hialuronsav, rúzs és más

Fogkefe spray a fogkefe napi ápolásához
Csak a mindennapos fogmosás segít eltávolítani a káros baktériumokat a szájüregből. Ugyanakkor felettébb bosszantó, amennyiben használat után a fogkefére kerülő baktériumok újra visszajutnak a szájba a következő fogmosás alkalmával.
A Hylodent kifejlesztett egy spray-t a fogkefék számára, hogy lehetséges legyen azok fertőtlenítése használatuk után. Így fogkeféje kellőképp higiénikus maradhat.
Hylodent fogkefe spray 150 ml ára: 8 599.-Ft

A Hylodent termékcsalád kizárólagos forgalmazója a Profimed.
További információ: www.profimed.hu oldalon

Kapcsolódó bejegyzések