Post Image

Luxus bőrápolás férfiaknak

Zsolesz / 2016-07-01

A la prairie a Cellular Power Collection-t a megjelenésükre igényes férfiaknak kínálja, mivel ez a luxus bőrápoló termékcsalád gondoskodik a bőr optimális napi energiaellátásáról és hidratálásáról, valamint különleges ajándék férfi családtagjaink számára, akiket nyáron ünneplünk. A Cellular Power Infusion a bőrt három különböző szinten újítja meg és tölti fel extra energiával. Mind a 4 flakon 7-10 napra elegendő mennyiségű adagot tartalmaz. A maximális hatás elérése érdekében használjuk a Cellular Power Infusion-t 28-40 napig (egy bőrmegújulási ciklus időtartama) folyamatosan, szünet nélkül. A Cellular Power Charge Night – mely éjszaka, alvás közben fejti ki hatását – segíti a bőr természetes regenerálódását és támogatja a sejtmegújulási folyamatokat.

További rendkívül hatékony és férfiak számára is kitűnő termék az Anti-Aging Rapid Response Booster – egy könnyen felszívódó szérum-zselé – mely a la prairie egyik leghatékonyabb fegyvere a ráncok elleni küzdelemben. Egy célirányosan kifejlesztett rendszer segítségével a ráncok megszüntetésére alkalmas peptidek a használat első napjától kezdve ott fejtik ki hatásukat, ahol erre a bőrnek a leginkább szüksége van. Már két hét használat után eltűnnek a finom vonalak és ráncok, és a bőr látványosan fiatalabbnak, frissebbnek tűnik.


A három termék többféleképpen is kombinálható:

1) Reggel és este a megtisztított arcbőrre vigyen fel egy kis mennyiséget a Cellular Power Infusion termékből, majd használja fölötte az Anti-Aging Rapid Response Booster szérumot. Ezt követően pedig alkalmazza kedvenc hidratáló termékét.

Vagy

2) Vigyen fel reggel a megtisztított arcbőrre az Anti-Aging Rapid Response Boosterből egy kis mennyiséget, majd használja kedvenc hidratáló termékét. Este pedig alkalmazza a Cellular Power Charge Night éjszakai ápolót.

Javasolt fogyasztói árak:

Anti-Aging Rapid Response Booster, 50 ml, 82 500 Ft
Cellular Power Infusion, 4 x 7,8 ml, 139 500 Ft
Cellular Power Charge Night, 40 ml, 139 500 Ft

Kapcsolódó bejegyzések