Post Image

NYÁRI SZÉPSÉG: MÉLYFEKETE SZEMPILLÁK, ARANYFÉNYŰ BŐR

Rúzs & Más / 2020-07-17

Akárhol is töltsük a napjainkat, bármerre is nézzünk, a nyár rengeteg szépséggel szolgál – naná, hogy a parfümériák polcain is! Ilyenkor vidám színek, könnyű textúrák, vízálló festékek közt válogathatunk. A L’Oréal Paris nyári újdonságainak idén sem sikerült ellenállni: kipróbálásra került a szempilladúsító Lash Paradise szempillaspirál továbbfejlesztett formulával rendelkező, extra fekete változata és az új Skin Paradise színezett hidratáló krém, ami egy ízig-vérig nyári termék, hiszen könnyű, vízbázisú formulája SPF 20 fényvédővel védi az arcbőrt. A bőrünk ragyogását fokozó népszerű Wake up and Glow kollekció új tagja a Glow de Coco highlighter, amellyel nemcsak az arcunk legszebb vonásait vonhatjuk dicsfénybem, hanem a dekoltázsunkra, vállunkra is érdemes egy cseppet felvinni belőle. Lássuk a részleteket:

LASH PARADISE INTENSE BLACK

A közkedvelt Lash Paradise szempillaspirál most továbbfejlesztett összetétellel, extra fekete változatban érhető el, hogy szempilláink lélegzetelállítóan dúsak legyenek. Ára: 4799 Ft

loreal, nyári, újdonság, smink, glow, mon amour, színezett hidratáló, paradise, lash, highlighter, rúzs és más

SKIN PARADISE SZÍNEZETT HIDRATÁLÓ KRÉM 

Az új Skin Paradise színezett hidratáló krém a L’Oréal Paris-tól, könnyű, vízbázisú formulával,a SPF 20 fényvédővel védi, ápolja és ragyogóvá teszi az arcbőrt.
Ára: 3499 Ft

GLOW MON AMOUR COCO FOLYÉKONY HIGHLIGHTER

Itt a Glow Mon Amour Coco folyékony highlighter különleges, pipettás kiszerelésben most új árnyalatban, kókuszillattal. Csupán néhány csepp és bőrünk azonnal ragyogóbbá válik.
Ára: 4499 Ft

GLOW DE COCO PÚDERES HIGHLIGHTER

Új Glow de Coco púderes highlighter kókuszillattal a L’Oréal Paris-tól, a nyár ragyogását varászolja a bőrre. 49%-ban természetes összetevőkből áll: áfonya, kókusz, mangó és kakaóvaj gazdagítja az összetételét.
Ára: 3499 Ft

 

 

Kapcsolódó bejegyzések