Post Image

LÉPJ KI A REFLEKTORFÉNYBE! – MUTATJUK, HOGYAN

Rúzs & Más / 2017-10-19

Legyen az ősz még csillogóbb: bontakozz ki és ragyogj az ARTISTRY új, limitált kollekciójával! Kövesd az idei őszi-téli trendeket és varázsolj el mindenkit a legújabb sminkekkel. Engedd, hogy az All-out Glam kollekció glamúros csillogást vigyen a hétköznapokba!

Artistry Fall 2017 All Out Glam

Légy szenvedélyesen drámai vagy akár visszafogottan elegáns: az ARTISTRY All-out Glam kollekciójával mindkét sminket könnyedén elkészítheted. Matt árnyalatoktól egészen a ragyogó színekig: minden adott a tökéletes megjelenéshez! Az új kollekció beavat a sztárok titkaiba, hogy hozzájuk hasonlóan tündökölhess. Ragyogd be a teret és hozd ki magadból Hollywood csillogását!

ARTISTRY Signature Color kontúr paletta

Artistry All-out Glam őszi sminkkollekció

Emeld ki szépséged! Sötéttel hangsúlyozd az arccsontot és az arcéleket, majd tegyél egy kevés világos púdert a szemed alatti területre! A kontúrozás a sztárok egyik fontos titka, nehogy kimaradj belőle. Ráadásul a palettával világosíthatsz és highlighterként is használhatod. Tedd még tökéletesebbé vonásaid! Ajánlott fogyasztói ára: 14 200 Ft

Az arccsont kiemelésére például így használd:

Artistry All-out Glam őszi sminkkollekció

ARTISTRY Signature Color ajakrúzsok

Artistry Fall 2017 All Out Glam

Az ARTISTRY Signature Color rúzsok négy színben teszik vonzóbbá a megjelenésed: piros, korall, fuchsia és rózsaszín árnyalatokban. Krémes, intenzív fedést biztosítanak, miközben ajkaidtól nem vonják el a nedvességet. A különleges kondicionáló összetételnek köszönhetően ugyanis 36%-kal jobban hidratálnak. Ajánlott fogyasztói ára: 7 800 Ft

ARTISTRY Signature Color Szemhéjpúder paletta

Artistry Fall 2017 All Out Glam

Egy különleges, sokoldalú szemhéjpaletta képes egyben drámai hatású szemek és visszafogottabb, finomabb megjelenés elérésére is. Pezsgő szín vagy ütős fekete? Két matt és két csillogó árnyalat áll készen arra, hogy felfedezd! Tartós smink, prizmás ragyogással és liqui-form technológiával.
Ajánlott fogyasztói ára: 13 500 Ft

Így árnyald a szemed a legújjabb trendnek megfelelően:

Artistry All-out Glam őszi sminkkollekció

ARTISTRY Flora Chic golyós parfüm és szájfény duo

Artistry All-out Glam őszi sminkkollekció

Az új ARTISTRY Flora Chic duo megadja Neked azt a kis pluszt, amire minden nőnek szüksége van. A Flora Chic parfüm modern virágillat és pezsgő citrusos jegyek lenyűgöző keverékével csábít. Méretének köszönhetően bárhova magaddal viheted, még a legkisebb táskádba is biztosan elfér. Az aprócska parfüm másik oldala egy szájfényt rejt, mellyel ajkaidnak is megadhatod a megérdemelt ragyogást.
Ajánlott fogyasztói ára: 10 400 Ft

Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések