Post Image

LÉLEKGYÓGYÍTÓ KÁRTYAPAKLI – LELKÜNK BENNE, AVAGY 100 TIPP AZ ÖNISMERETRE

Rúzs & Más / 2023-12-09

Minden napra egy korty pozitív energiát ígér a Lélek Koffein most megjelenő Soul Box – Lelkünk benne, avagy 100 tipp az önismeretre! nevet viselő kártyacsomag, amely kézzel fogható tippeket, bevált gyakorlatokat kínál a mindennapokra a kezdő, önismereti útra térő embereknek.

Újabb izgalmas, megállóhoz ért a Lélek Koffein brand és a márka alapítója, Pauer Krisztina önismereti tréner, aki ezúttal a jól-lét, a testi és mentális egészség elérésére törekvőket szeretné segíteni egy komplex és kompakt önismereti kártyacsomaggal.
A Soul Box- Lelkünk benne, avagy 100 tipp az önismeretre! kártyacsomag megalkotásakor felkértem kilenc közismert, szerintem az önismeretében előrébb járó, önazonos és hiteles személyt, hogy – velem együtt tizen – fejlesszünk egy olyan kártyacsomagot, amellyel segíthetjük a kezdő, önismereti útra térő embereket elmélyülni a fejlődés útján. Minden reggel vagy a nap bármely szakaszában ki lehet húzni egy kártyát, amely az adott szakember vagy ismert személy üzenetét tartalmazza aznapra. Egyfajta iránymutatást adva vagy akár egy-egy új lehetőséget behívva ezzel az életünkbe.” – magyarázza a 16 ezres Facebookos követőtáborral bíró Lélek Koffein blog és az azonos nevű önismereti podcast alapítója.

10 ember 10 gondolata 100 kártyán

És hogy kiknek a tippjeit, segítő gondolatait is láthatjuk viszont az egyedi grafikával ellátott kártyákon? Tomán Szabina, Lénárt Viktor, Herner Dorka, Kozma-Vízkeleti Dániel, Forray Niki, Szondy Máté, Balatoni József, Kádár Annamária, Rambala Éva és természetesen Pauer Krisztina.

lelkunk benne, kartyacsomag, onismeret, onismereti tippek, 100 tipp, ajandek, onismereti coach, hiressegek, celeb, ruzs es mas

Lelkünk benne! kártyacsomag

Arra kértem őket, hogy mondják el, ők hogyan csinálják? Mi tölti fel őket, milyen praktikákkal lendülnek túl a mélypontokon, hogyan élik meg az örömöt, miként fordulnak oda másokhoz, mitől óvnának, mire biztatnának, egyáltalán: mi a titkuk? Milyen szabályokhoz tartsuk magukat az élet nevű társasjátékban, ha nem legyőzni akarjuk a többieket, hanem együtt nyerni velük? Személyes mantrák, önerősítő rutinok, bevált gyakorlatok, apró küldetések, szokatlan perspektívák, sorsfordító üzenetek, lecsendesítő rituálék, megélt bizonyosságok és boldogságbonbonok érkeztek válaszként – egyenesen a különleges, egyedülálló Soul Box kártyacsomag lapjaira, amely akár 2 évig is kísérhet bennünket naponta hűségesen az önismereti utunkon.” Bár az önismereti tréner szerint a 100 darabos, konkrét, kézzelfogható tippeket szép számban felvázoló kártyacsomag elegáns, segítő tartalmú lapjai önmagukban nem oldanak meg semmit helyettünk, úgy véli, “folyamatosan adhatnak új inspirációt, hogy rá tudjunk találni a saját utunkra”.

A Soul Box – Lelkünk benne, avagy 100 tipp az önismeretre! kártyák kézzel fogható mankót nyújtanak a kezdőknek, de emellett a csomag remek eszköz lehet szakemberek, coachok, jóga oktatók és trénerek munkájában is. Ahogyan tálcán kínál jól működő rutinokat, pozitív gondolatokat és extra tanácsokat akár az önismeretben már elmélyültebb magánembereknek is, biztosítva a napi egy korty pozitív energiát az életükben és a további fejlődésükben.

Tudj meg többet a csomagokról itt!

Lelkünk benne, avagy 100 tipp az önismeretre! kártyacsomag
Ára: bruttó 14 900 Ft

lelkunk benne, kartyacsomag, onismeret, onismereti tippek, 100 tipp, ajandek, onismereti coach, hiressegek, celeb, ruzs es mas

Soul Box csomag

Soul Box – Lelkünk benne, avagy 100 tipp az önismeretre! kártyacsomag
(a doboz tartalma: 1 db PlanAll KönyvNapló-Lélek Koffein tartalommal, 1 db önismereti kártyacsomag, 1 db Lélek Koffein egyedi kerámia virág- karkötő Pauer Katalin jóvoltából)

Ára: bruttó 29 900 Ft

A Lélek Koffeinről és Pauer Krisztina önismereti trénerről:

Pauer Krisztina önismereti tréner 2016-ban indította el Lélek Koffein nevű blogját, amely mára egy több lábon álló, nőket segítő vállalkozássá nőtte ki magát. A márka célja az önismeret és a személyiség fejlesztésének segítése a különböző digitális platformokon – blog, podcast, Facebookos-közösség, Instagram, YouTube  – és saját tematikus workshopokon keresztül.

Valóságos misszióm lett, hogy segítsek megmutatni a nőknek, hogy hogyan és miként lehetnek jól vagy jobban a megfelelési kényszer szülte, zajos világunkban.” – mondja Krisztina, aki a Lélek Koffein podcastet, amely az önfejlesztésben, a mentális egészség megőrzésében és az egyensúly megteremtésében segíti a hallgatókat meghívott szakemberek és civilek segítségével, 3 éve indította el.

Azt gondolom, hogy a munkám nagyon aktuális most, amikor az emberek egyre zaklatottabbak, napról-napra nagyobb a zaj és mentálisan is egyre gyengébbek vagyunk. Én magam is rengeteget kaptam nagyon sok szakembertől.” – vallja az önismereti podcast alapítója, hangsúlyozva, hogy önmagára egyfajta összekötő hídként tekint a műsor kapcsán. Kikövezett út vagyok a segítő szakemberek és a fejlődés útjára lépő, vagy a már azon járó emberek között. Nem vagyok pszichológus, teraputa, sem orvos. Nem varázsló vagyok, hanem egy nő, aki hisz az önismeret erejében. A lelkünk gyógyítása nem játék.

Kapcsolódó bejegyzések