Post Image

LÉGY A MAGAD BORBÉLYA A TABAC-KAL

Rúzs & Más / 2019-08-07

Hosszú ideje újra divat a szakállviselés – a szakáll ápolása pedig úgy a legegyszerűbb, ha a férfi saját maga borbélyává válik otthon. A Tabac Original kiváló minőségű borotválkozási termékcsaládja az új kihívásoknak eleget téve szakállsamponnal és kondicionálóval, valamint szakállviasszal egészül ki. A négylépcsős borotválkozási rituálé modern, markáns és maszkulin – csakúgy, mint az így ápolt és formázott szakállak. A Tabac Original Barber Shop at Home  kitűnő választás elkötelezett szakállviselőknek és mindenkinek, aki azzá akar válni.

Egy márka, melynek stílusa és karaktere van

A férfiak körében 1959-es bevezetése óta népszerű a Tabac Original márka – az egyedülálló, összetéveszthetetlen illat ezért már hatvan éve a hagyománytisztelő illatkedvelők állandó útitársa. A kultuszmárka pedig halad a korral: nem utolsó sorban a Tabac Barber Truckkal, melynek látványos helyeket érintő körútja során professzionális borbélyok borotválnak művészi módon, és a Tabac Original 47 különböző termékét használják igazi szakértelemmel. Évtizedes borotválkozási jártasságára építve a Tabac Original most újabb modern borotválkozási termékekkel rukkol elő, melyek a saját otthoni Barber Shopot gazdagítják. Mert a szakállviselés ma állásfoglalás – csakúgy, mint a Tabac Original használata.

tabac, borotválkozás, szakállápolás, borbély, barber, szakáll, szakállolaj, original, rúzs és más

A Tabac Original illata

A Tabac Original márkaneve markáns, fanyar-fűszeres illatkompozíciójára vezethető vissza. Ugyanakkor nincs köze a szokásos módon feldolgozott dohány illatához, amelynek teljesen más a szaga, és amely soha nem tartozott a Tabac Original összetevői közé. A márkanevet sokkal inkább a virágzó dohánymezők és azok aromás illataurája inspirálta. A Tabac Original jellegzetes fougère-illatjegyet tartalmaz, fűszeres, gyógynövényes-aromás vonásokkal. Az illatvilág a borotválkozási rituálét követően nemesfákkal, mósusszal, ámbrával és virágos jegyekkel emeli ki a személyes kisugárzást.

Fejillat: bors, petitgrain, citrom, bergamott, neroli
Szívillat: levendula, kamilla, geránium, tölgyfa
Alapillat: szegfűszeg, szantálfa, vetiver, mósusz, ámbra

Borotválkozási rituálé

A tökéletesen összehangolt ápoló- és illattermékek a négylépcsős borotválkozási rituálé során közösen hozzák létre a Tabac Original Barber Shop at Home-ot: a Tabac Original szakállsamponnal és -kondicionálóval sikeresen tisztítható és ápolható a bajusz éppúgy, mint a szakáll (borotválkozás előtt), a borotválkozókrém pedig optimális csúszást biztosít a pengének nedves borotválkozás során (borotválkozás). A szakáll- és borotválkozóolaj kettős funkciót lát el: borotválkozás előtt borotválkozóolajként a szakállszőrzetbe belemasszírozva védőrétegével megelőzi az irritációt (borotválkozás). A borotválkozókrémhez hasonlóan a borotválkozóolaj is tökéletesen használható a kontúrok formázásához, mivel a habtól és a szappantól eltérően nem fedi el a szakáll látványát. Szakállápolóként használva az olaj a borotválkozás után a szőrzeten marad, fényt és selymes tapintást kölcsönözve a szakállnak (formázás). A borotválkozás utáni arcvíznek kultusza van, és hatvan éve kategóriájának legkedveltebb termékei közé tartozik (borotválkozás után). A szakállviasz tökéletessé teszi a formázást (formázás).

Borotválkozás, formázás, jó megjelenés – a termékválaszték

A Tabac Original a hagyomány, a hitelesség és a megbízható minőség ígéretének jelképe. A férfi illatok és ápolótermékek területén széles választékot nyújtó termékcsalád állandó fejlesztés és bővítés alatt áll. A borbélyminőségű borotválkozáshoz a következő termékek találhatók a kínálatban:

Szakállsampon és -kondicionáló 200 ml 1881 Ft
Borotválkozókrém 100 ml 2371 Ft
Borotválkozás utáni arcvíz 100 ml 6876 Ft
Szakáll- és borotválkozóolaj 50 ml 3003 Ft
Szakállviasz 50 ml 1881 Ft

tabac, borotválkozás, szakállápolás, borbély, barber, szakáll, szakállolaj, original, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések