Post Image

LÁTVÁNYOS FELTÖLTŐDÉS ÉS FESZESEDÉS A GIGI 3D-VEL

Rúzs & Más / 2020-12-21

A GIGI újdonságai az összetevőiket és a technológiákat illetően is a csúcsokat ostromolják: a GIGI 3D Hyalu Fill Multi Power Booster formulája a fejlesztőt idézve, a legmondernebb dermokozmetikai technológia, amely ma elérhető, a Hyalu Fill Power Eye krém parádés összetevőinek bejutási mályságét és a felvitel hatékonyságát a rezgő kerámia applikátor rezgő ötszörösére, vagy akár még ennél is többszörösére növeli!

GIGI 3D HYALU FILL MULTI POWER H.A. BOOSTER

Új feltöltő-, feszesítő szérum, amely a legjobb megoldást nyújtja a hialuronsav optimális beviteléhez, amely elengedhetetlen az egészséges, sima és rugalmas bőr fenntartásához. A booster a különböző molekulasúlyú hialuronsavat aktív hordózó molekulákba csomagolva, természetes peptidekkel és vegyületekkel kombinálva juttatja a bőrbe. Ezek a hatóanyagok együtt segítenek abban, hogy feltöltsék a bőr legmélyebb rétegeit, miközben kisimítják a bőr felületi rétegét is. Alkalmazáskor a krém védő-, egészséges-, és hidratáló belső réteget hoz létre, amely láthatóan javítja a bőr minőségét és megjelenését. Simítja, feltölti a ráncokat, és visszaállítja az évek során elveszett szilárdságot és rugalmasságot. Ajánlott fogyasztói ára: 55 500ft / 50ml

Hatóanyagok:
Hyalusphere – A Hyalusphere egy szabadalmaztatott, mikro-kapszulázási technológiával (Spherulite) juttatja be a nagy molekulasúlyú, biotechnológiai módszerekkel, növényekből tejsav-baktériumok által előállított hialuronsavat a bőrbe. A Spherulite egy lassú kibocsátású transzfer technológia, amely segít a hialuronsavnak a legmélyebb bőrrétegekbe behatolni. Mikrogömbjei fokozatosan feloldódnak, miközben áthaladnak a bőr rétegein. A feloldódási folyamat órákig tart, ez biztosítja a hialuronsav lassú, folyamatos felszabadulását a feltöltő hatás kiváltásához. Működési mechanizmus: Optimalizált bőr penetráció + Idő kontrollált hialuronsav felszabadulás + Feltöltő hatás
Redens’In – Növeli a zsírsejtek triglicerid tárolási képességét a bőrben. Növeli a hialuronsav szintézis sebességét. Kitölti a ráncokat belülről kifelé.
Crystalhyal – Mikroszkópikus védőréteget képez a bőrön, amely nem zárja el a pórusokat, de gátolja a láthatatlan vízleadást, nedvesség megtartó rendszerként működik. Védi a bőrt a külső behatásoktól, amelyek megváltoztathatják a bőr barrierjének természetes lipidszintjét.
StimulHyal – Ez a szabadalmaztatott hatóanyag kifejezetten serkenti a bőr természetes hialuronsav- és elasztin szintézisét, így akadályozva a bőr öregedését. Növeli a bőr rugalmasságát. Segít megelőzni a bőr megereszkedését, valamint a ráncok kialakulását.
X50 Hyalufiller – Egy kozmetikai drón, amely egy specifikus peptidet szabadít fel, és a hialuronsav szintézisét természetes módon növeli. Elősegíti a hialuronsav természetes regenerálódását a mélyebb bőrrétegekben. Rövid időn belül egészséges, egységesen ránctalan megjelenést ad a bőrnek, köszönhetően új hatóanyag beviteli technológiájának.
Easyliance® – A hatóanyag elterül a bőr felszínén, miközben mikroszkopikus rugalmas filmréteget hoz létre, amely gyorsan széthúzódik és kisimítja a bőrt. Az eredmény azonnal látható, csökkenti a ráncok mélységét, és látványosan

Használata: naponta reggel&este, tisztított bőrbe lágyan, teljes felszívódásig simítsük be a terméket, majd használjuk fölé a megszokott hidratáló, illetve éjszakai krémet.

GIGI 3D HYALU FILL EYE POWER KRÉM

gigi, hyalu fill, rezgőapplikátor, 3D, hialuronsav, csúcstechnológia, szemkörnyék, feltöltő, feszesítő, rúzs és más

Ez a szemkrém egyesíti a legújabb fejlesztésű hatóanyagokat és a prémium, egyedülálló kiszerelést. Az öregedési folyamat lassítása-, és a szem körüli öregedési jelek kijavítása érdekében a quinoaból, a szőlőből, a perzsa selyemakácból és a steviából nyert természetes összetevőket hialuronsavval kombinálja. Az egyedülálló ergonomikus dizájnnal rendelkező, rezgő kerámia-applikátor hűsítő, feszesítő hatása mellett ötszörösére, vagy akár még ennél is többszörösére növeli az aktív krém bejutási mélységét és a felvitel hatékonyságát a szemkörnyéken. Használata: naponta reggel&este. Ajánlott fogyasztói ára: 31 690ft / 20ml

A GIGI 3D Hyalu Fill Eye Power krém:
• Elősegíti a megújulási folyamatokat és feszesebb, rugalmasabb külsőt kölcsönöz a szemkörnyék finom bőrének.
• A szabadalmaztatott rezgő eljárás gyengéden masszírozza a bőrt, serkenti a véredények keringését, és elősegíti a krém bejutását.
• Csökkenti a finom vonalakat, és simítja a ráncokat.
• Enyhíti a pigmentációt és a sötét karikákat, és optikailag világosabbá teszi a szemkörnyéket.
• Csökkentti a duzzanatot, és megakadályozza, hogy a bőr petyhüdtté váljon.
• Növeli a bőr nedvességmegtartó képességét, megakadályozza a kiszáradást, a pirosságot és az irritációt.
• Megakadályozza az oxidációs károsodást (antioxidáns).
• A hűsítő kerámiafej a bőrrel való érintkezéskor frissíti és feszesíti azt.
• Javítja a szemkörnyék bőrének állapotát, már a legelső felvitel után.

Aktív összetevők:
DOLCEVIA® – A stevia növény természetes, biológiai kivonata. Kisimítja a ráncokat és a finom vonalakat.
BEAUTIFEYE® (Albizia Rosea) – A perzsa selyemakác kivonata, mely a darutoside nevű aktív összetevőt tartalmazza. Megemeli a szemhéjat, minimalizálja a ráncokat, csökkentti a duzzadtságot és a sötét karikákat. Védi, erősíti és támogatja az irharéteget (dermisz) és a mátrixszerkezetet.
RESVERATROL – Elősegíti a kollagéntermelést és csökkentti a sugárzás sejtekre gyakorolt hatását. Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően csökkentti a bőrpírt, enyhíti a rosaceás- és az ekcémás tüneteket.
ADIPOLESS™ (Bio Quinoa) – Ez a Kanadában termesztett bio quinoából készülő természetes kivonat megerősíti az érfalakat, csökkenti a sötét karikákat. Revitalizálja a bőrt, fenntartja rugalmasságát.
RONAFLAIR® FLAWLESS – Mikrogömb-technológiával készülő, púderes textúrájú gyengédösszetevő. Kitöli a ráncokat, elsimítja a bőr felső rétegét és optikailag csökkenti a mély ráncokat. Elhalványítja a szemhéj alatti sötét karikákat, és ragyogó, friss kinézetet kölcsönöz a szemkörnyéknek. Nem teszi fényessé a bőrt, és megfelelő alapot ad a sminknek.

Kapcsolódó bejegyzések