Post Image

LAST MINUTE SZÉPSÉGTIPPEK KARÁCSONYRA

Rúzs & Más / 2019-12-19

Mind jól ismerjük a karácsony előtti pánik érzést… a végén persze minden megoldódik, a helyére kerül, de ez sokszor áldozattal jár. A nagy rohanásban általában magunkat soroljuk az utolsó helyre és tényleg alig marad időnk elkészülni, mielőtt megszólalnak a csengettyűk. Ha neked is csak 10 perc jut a karácsonyi vacsora előtt a fürdőszobában, akkor fontold meg a FOREO instant ünnepi szépségtippjeit, amelyeknek pont az ilyen időhiányos helyzetekben veszed hasznát. A visszaszámlálás indul! És a végén épp úgy fogsz ragyogni, ahogy szeretnél!

1 perc – tisztítás
Piszkos vászonra festeni nem jó ötlet, tehát mindenképpen egy alapos tisztítással kezd az én-időt a sima, makulátlan bőrért. Itt az ideje, hogy bevesd a LUNA mini 3 arctisztítót! A szuper hatékony készülék csupán 1 perc alatt eltávolítja a szennyeződéseket, smink maradványokat és makulátlan bőrrel jutalmaz meg.

1 perc – hidratálás
A tisztítás utáni hidratálás megvédi a bőrt, puhává és rugalmassá teszi. Most válassz egy ultra könnyű, gyorsan beszívódó krémet vagy emulziót. Extra tipp: miután a hidratálót felvitted az arcodra, ezt követően öltözz fel, így öltözködés alatt az arckrém teljesen fel tud szívódni és könnyebb lesz sminkelni rá.

5 perc – sminkelés
Amikor minden perc számít, különösen fontos szabály: a kevesebb több! Összpontosíts az arcbőrödre. Vigyél fel egy kis alapozót, ezt követően vedd kezelésbe a kisebb bőrhibákat és sötétebb foltokat krémes korrektorral. Fixáld az alapot egy légies, áttetsző púderrel és adj életet az orcáknak csöppnyi pirosítóval. Tündököljenek azok a szemek; bátran használj aranyszínű, magasan pigmentált szemfestéket. Következnek a pillák: göndörítsd és fesd, néhány pillanat az egész! És a végén kelts életre az ajkaidat is: a piros rúzs az ünnepi szezon befutója, használd bátran egy kis ajakbalzsammal puhítva és a wow-hatás nem marad el.

1 perc – hajformázás
Ne aggódj a hajad miatt! A túlgondolt frizura nem is igazán illik a meghitt karácsonyi vacsorához. Helyette tűzd magas lófarokba a hajad, amit megbolondíthatsz egy csillogó hajgumival. De szépen kifésülve-kiengedve, egy ünnepi hajpánttal megkoronázva is tökéletes.

1 perc – körömápolás
Először távolítsd el az esetleges piszkot a körmök alól, majd fehér körömceruzával fesd be körmök alsó részét, így kifinomult és ápolt megjelenést kapsz 1 perc alatt. Pár csepp körömágy ápoló olaj a körmökre, kézkrém a kézfejre és meg is vagy.

1 perc – relaxálás
Hunyd be a szemed és lélegezz. Igen, ez is érted és a szépségedért van. Tegyél néhány csepp mandarin illóolajat a tenyereidbe, jól dörzsöld össze, majd kupolát formálva emeld a kezed az orrodhoz és lélegezz jó mélyen 1 percig. Az illat megnyitja az elméd, megnyugtat és segít felkészülni az ünnepekre.

A teljes LUNA termékcsalád és valamennyi FOREO termék elérhető a www.foreo.com oldalon.

Kapcsolódó bejegyzések