Post Image

LAST MINUTE NYÁRI ALAKFORMÁLÁS – TOMÁN SZABINA TANÁCSAI

Rúzs & Más / 2018-06-12

Tavaly nyáron is az utolsó pillanatban jutott eszünkbe, hogy itt bikini szezon. Minden reményem a már jól bevált Toman Diet módszerben volt és nem is csalódtam. Ha csak pár kilóról van szó már 2-3 hét után látványos eredményre számíthatunk – kattints a tavalyi beszámolómért! Természetesen több fogyáshoz több időre van szükség, de kérdezzük meg inkább a módszer megalkotóját, Tomán Szabinát, mit tehetünk még így, az utolsó pillanatban!

Alapesetben mikor érdemes elkezdeni a nyárra való felkészülést?

T.SZ: Mint minden változáshoz, így az életmódváltáshoz is idő kell – ha jelentősebb súlyfeleslegtől is megszabadulnánk, minimum 3, de ideális esetben 6 hónappal korábban kezdjük el a felkészülést, természetesen ez is attól függ, milyen módszert választunk. Tökéletes megoldást ad a Toman Diet személyre szabott szolgáltatása, amelynek a fehérjediétára épül, viszont óriási különbséget jelent a már jól ismert módszerekhez képest, hogy ez rendkívül változatos ételeket és ízeket kínál, nagy választékban. A 80 féle fogás között a legfinomabb levesektől, a könnyű, ropogós snack-eken át, az ínycsiklandó desszertekig minden megtalálható – a Toman Diet tehát messze teljesen kizárja az önsanyargatást. Ráadásul ezek egytől egyig kiváló minőségű alapanyagokból, Franciaországban gyártott termékek, amelyek nemcsak különlegesen finomak, de tápanyagtartalmuk is magas, a vitaminoknak, rostoknak köszönhetően. A program másik alappillér a professzionális kontroll és a már említett személyre szabottság: ezt támogatja az országos hálózatunkban megtalálható, képzett tanácsadó csapat, dietetikussal és belgyógyásszal, folyamatos jelenléttel.

Ha nem kifejezetten csak súlycsökkentés, hanem inkább alakformálás a cél, amelyben persze a bőr feszesítése és az egyes testrészek, testtájak térfogatcsökkentése is benne van, a jó hír az, hogy a legkorszerűbb gépekkel, fájdalommentesen, kényelmesen és gyorsan, már akár 6 kezeléssel is látványos eredményeket érhetünk el.

T.SZ: Mi a helyzet a nők ősellenségével, a narancsbőrrel? Érdemes még ilyenkor megpróbálnunk felvenni vele a harcot?
A narancsbőr és az önbizalom-romboló striák ugyan összetett haditervet igényelnek és nem lehet megszabadulni tőlük egy-két hét alatt, de ez az említett 6-12 alkalom már elég lehet a sikerhez. Ráadásul az is nagy előny, hogy ezek a forradalmi gépek nem tesznek fényérzékennyé, így nem tudunk velük kicsúszni az időből sem: akár a tomboló nyár, a bikiniszezon kellős közepén is biztonságosan használhatjuk őket. Persze, érdemes azért előre gondolkodni, már csak a nyaralások ütemezése miatt is, és akár mostantól elindítani a folyamatot. A fokozatosan jelentkező eredmények nem csak a testünkön látszanak meg, a kezelések a lelkünkre is hatnak, lépésről lépésre visszaépítik az önbizalmunkat.

Melyek a legkorszerűbb gépek, amikkel elérhetjük ezeket a célokat?

T.SZ: Az abszolút kedvenc és a legmagasabb színvonalat képviselő gép, a több technológiát ötvöző Venus Legacy 4D testkezelő gép, amely növeli a kollagéntermelést, vagyis – a cellulit csökkentésével egy időben – feszesíti, fiatalítja is a bőrt, ránctalanító hatással is bír.

Tomán Szabina, nyári fogyás, Toman Diet, rúzs és más

Mely testrészekre alkalmazható a gép?

T.SZ: Az összes kritikus testtájon alkalmazható: kisimítja a bőrt a fenéken és a combon, eltünteti róluk a cellulitot. Feszesíti, lapossá varázsolja a hasat, újradefiniálja a derék vonalát, de karra is használható, különösen a felkar bőrének fiatalítására. A dekoltázs és a nyak területén is hatékonyan alkalmazható, ránctalanításra.

Milyen egyéb géppel dolgoztok még?

T.SZ: A másik testkezelő zsenink a Cocoon Medical Adagyo hullámmasszázs gép, amely intenzíven serkenti a szervezet vér- és nyirokkeringését. Szintén méregtelenít, csökkenti a cellulitot, a szöveti ödémákat, aktiválja a zsírok lebontását és bőrfeszesítő hatása is van. A kezelhető zónák itt is a combok, fenék, has, derék, karok. A hullámmasszázs nagyszerű kiegészítője lehet a Venus Legacy 4D kezeléseknek, de természetesen önállóan is varázslatos eredményeket produkál.

Ha mégis belecsúsznánk a nyárba, mivel tudunk megszabadulni a testünkön itt-ott megjelenő zsírpárnácskáktól?

T.SZ: Ha csak bizonyos testtájakon jelentkeznek zavaró zsírpárnák, egy célzott testkezelés is hatásos lehet, mely lokálisan indítja be a zsírégetést. Mindkét gép, a Venus Legacy 4D és a hullámmasszázs is tökéletes segítség ebben.

Lehet a testkezelőgépeket együttesen alkalmazni a diétával?

T.SZ: Igen, sőt, a diéta mellett még látványosabb az eredmény. A Toman Dietet végző vendégeinknek is kifejezetten ajánljuk, hogy jöjjenek el egy-egy kezelésre, próbálják ki. Ezek a testkezelések is komoly részt vállalhatnak az átváltozásban, a magabiztosságunk visszaszerzésében vagy éppen megszerzésében. Táplálják bennünk azt a jóérzést, hogy teszünk a saját testünkért és ezzel együtt a lelki egyensúlyunk megszerzéséért. Végre időt fordítunk magunkra, tökéletesen kikapcsolunk, ellazulunk arra az egy-egy órára. Nem beszélve persze az eredményekről, amelyek szintén egyre közelebb visznek minket a kitűzött célhoz.

Szabad sportolni a gépek alkalmazása mellett?

T.SZ: Igen, persze! A diétánk első szakaszában nem ajánljuk, de a mozgás és sport elengedhetetlen az egészséges életmódhoz.

Számodra mit jelent a „legjobb forma” fogalma?

T.SZ: Természetesen, mindez személyfüggő és mindenkinek mást jelent. Alapvetően oda kell figyelnünk a megfelelő táplálkozásra, folyadékbevitelre és mozgásra – az, hogy ebből kinek mennyi az, ami a maximumot jelenti, már nézőpont kérdése. Azon túl, hogy egy Ideális Test a küllemében megfelel az elképzelésnek fontos, hogy a funkcióit is ideálisan tudja végrehajtani.
Az Ideális Test minden megnyilvánulásában remek értéket, jó formát mutat. Súly, energiaszint, hatékony működés, emésztés, feszes bőr, rugalmas izom. Egyszerűen a kornak megfelelő legjobb fizikai állapot és közérzet, ami jellemzi és mi ebben segítünk napról napra a Toman Diet életmódprogrammal és a Toman Shape testkezelő gépekkel és tartós szőrtelenítő kezeléssel.

Kapcsolódó bejegyzések