Post Image

LASSÍTS LE, TARTS SZÜNETET ÉS CSAK LÉTEZZ A PILLANATBAN

Rúzs & Más / 2021-12-18

A New York-i illatmárka, az Abercrombie & Fitch nemrég vezette be AWAY illatkollekcióját, amely két új illatot tartalmaz férfiak és nők számára.

AZ IHLET

Ha az út egy utazás, akkor az úticél egy érzés. Manapság minden eddiginél jobban megértjük azoknak a pillanatoknak a fontosságát, amelyekben élünk. Élvezzünk ki minden pillanatot, amelyeket megélünk nap mint nap! Az Abercrombie & Fitch AWAY parfüm azt üzeni, hogy néha fontos lelassítani, szünetet tartani és csak létezni a pillanatban.

AZ ILLATOK

Az AWAY for Women egy virágos-gyümölcsös illat, amely ellenállhatatlanul megragadja a figyelmet.

Fejjegy: a vörös ribizli, a körte és a brazil mandarin felszabadító keverékének hármasa.
Szívjegy: a gyöngyvirág szirmok, a lágy frézia és a jázmin hármasa egy ismerős, érzéki női esszenciát teremt.
Alapjegy: a borostyán melegsége, a pézsma és a praliné átölelő szárazsága álomszerű lezárása az illatnak.

Az AWAY for Men egy vizes-páfrányos illat, amely a pihentető frissesség lopott pillanataira invitál.

Fejjegy: hűvös, ropogós ibolyalevél, frissítő grapefruittal párosulva és az édes ananász tónusaival nyílik meg az illat.
Szívjegy: gyömbéres esszencia, az egyiptomi geránium és a fűszeres fehér bors élénkítő és aromás keverékének kombinációja jelenik meg a szívjegyben.
Alapjegy: a kompozíció a borostyán és a Blond Wood meleg, mély keverékének Haiti földes Vetiver esszenciájával egészül ki a kellemes befejezésért.

abercrombie & fitch, away, edt, edp, illat, illatpar, ruzs es mas

Az Abercrombie & Fitch AWAY illatpárosa vegán, gluténmentes, valamint szulfátok, ftalátok és parabének nélkül készül. Minden illat kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, amelyeket fenntartható módon, helyi termelőkkel együttműködve szereznek be, aktívan támogatva ezzel közösségeiket és megélhetésüket.

AZ ÜVEG

A klasszikus design ünneplése. Minden egyes üveg dombornyomott logóval és forgó, gyűrűs kialakítású kupakkal rendelkezik, amely tovább viszi a márka örökségét a kortárs kézműves termékek hirdetésével. Az Abercrombie & Fitch AWAY parfüm üvegei a fenntarthatóság iránti elkötelezettségüknek köszönhetően posztindusztriális újrahasznosított anyagok felhasználásával készülnek.

A KAMPÁNY

abercrombie & fitch, away, edt, edp, illat, illatpar, ruzs es mas

Ben Pier fotós és filmrendező New Yorkban, Brooklynban forgatott filmjében egy baráti társasággal találkozunk, akik egy rövid szünetet tartanak a hétköznapi rutinjukban, hogy elmeneküljenek egy tökéletes városi zöld oázisba. Ahogy a mindennapi teendők forgatagából az egyszerű létezésbe csöppennek, egyből tudják, hogy az élet az emberi kapcsolatokról szól. Ez pedig egy olyan élmény, amit itt és most kell kiélvezni.

Abercrombie&Fitch Away for Him EDT 30 ml – 12 990 Ft
Abercrombie&Fitch Away for Him EDT 50 ml – 18 100 Ft
Abercrombie&Fitch Away for Him EDT 100 ml – 25 500 Ft
Abercrombie&Fitch Away for Her EDP 30 ml – 14 400 Ft
Abercrombie&Fitch Away for Her EDP 50 ml – 18 100 Ft
Abercrombie&Fitch Away for Her EDP 100 ml – 25 500 Ft

A márka illatai a Douglas parfümériákban és a Douglas online felületén elérhetők!

Kapcsolódó bejegyzések