Otto Kern Soft Contrast EDT, rúzs és más

LÁGY KONTRASZTOK EGY BÁRSONYOS ILLATBAN

Rúzs & Más / 2018-02-16

Manapság kontrasztok határozzák meg az életünket: a divatban összeolvad a street style és a high fashion. Karrierünkben céltudatosan követjük pályánkat, a magánéletben viszont ennek ellentételezését keressük. A mindennapok bizonyítják: az ellentétek vonzzák egymást. A gyönyörűséges Izland pedig az a mágikus helyszín, amelynek varázsa ezen ellentétek ütközésében rejlik. Így szolgálhatott ihletforrásul Otto Kern új illata, a Soft Contrast számára. Az izlandi tájak elbűvölő, lágy fényeikkel és különleges hangulatukkal a végtelen messzeségek nyugalmát sugározzák. A sziget másik arcát pedig zord sziklás tájak és zabolázatlan, forró vizű források adják. Ez a sokoldalúság jellemzi az új érzéki és nőies, ugyanakkor modern Otto Kern illatot is.

Otto Kern Soft Contrast EDT, rúzs és más

Az Otto Kern Soft Contrast női illatot kedvelni fogják,  akik értékelik a különlegeset. Az illat viselőjét modern nőiessége teszi meggyőzővé.

Ebben a kompozícióban a gyengéd ellentétek pazar illatélménnyé olvadnak össze. Az ismerős, gyümölcsös fejillatból egzotikus, különleges virágokkal csábító szívillat bontakozik ki. Az alapillat leheletnyi krémes vaníliával ötvözött puha fás aromájával vonzó nőiességet sugároz.

Fejillat: sárgabarack, grapefruit, málna
Szívillat: tiaré virág, jázmin, gardénia
Alapillat: vanília, szantálfa, krémes akkord

Otto Kern Soft Contrast EDT, rúzs és más

A design stílusos, elegáns színválasztása magáért beszél. Az Otto Kern Soft Contrast lágy rózsaszín, arany és fehér színei kiemelik az illat finom áttetszőségét és eleganciáját. A flakon ombré stílusa színátmeneteivel az aktuális életstílus-trendeket követi.

Az Otto Kern Soft Contrast termékválasztéka minden alkalomra illatos ápolást biztosít:

Eau de Parfum 30 ml 7360 Ft
Eau de Toilette 30 ml 5993 Ft
Eau de Toilette 50 ml 8787 Ft
Shower Cream 150 ml 3230 Ft
Body Lotion 150 ml 3230 Ft
Deodorant Natural Spray 75 ml 3530 Ft

Otto Kern Soft Contrast EDT, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések